Im back =)

Sorry för dålig uppdatering, men jag hinner inte riktigt med mig. Både i söndags och igår kom jag hem så pass sent så blogga var absolut inte det första jag tänkte på att göra. Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis kommer det upp massa fina bilder senare i eftermiddag :). Sitter på jobbet för tillfället, har NOF-planering (Natur Och Fritid) men slinker in med ett inlägg här först..

I söndags var det dop för Elias och oj vad fint det var, klämde fram några tårar också. Shit vad blödig man är alltså, men det var så vackert. Tänk att två av mina närmaste barndomsvänner fått så otroligt fina barn. ♥ All lycka till er i livet. När dopfikat var över satt jag mig på en buss, som skulle ta mig tillbaka till Stockholm. Med nöd och näppe kom jag fram, 45 minuter sen. Uppsala bjöd på trafikkaos eftersom det hade snöat, och halt var det kan jag säga. Usch, trodde jag inte skulle komma hem levande. Men det gjorde jag, som tur var.

Igår var det jobb som vanligt sedan tog jag och Märtha en sväng till Sickla Köpkvarter för att shoppa lite samt storhandla. Märtha visste vad shopping var i alla fall, hon kom hem med det ena och det andra medan jag bara kom hem med ett par leggings. Snygga sådana också ;). Kvällen spenderade jag raklång i sängen, pust och stön vad trött jag var.

Idag är det ett besök hos Jenny inbokat, jag ska färga håret med andra ord. Men först ska jag avverka mina timmar på jobbet, så det är nog bäst att jag avslutar detta inlägg och går och gör lite nytta.

Ha en fortsatt bra dag, som sagt, ikväll kommer det upp massa bilder =).
/ M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0