Fredag i Sundsvall !!

Hjälp, vad ovan jag är att sitta vid en normalstor laptop. Jag har ju en minipc, som jag vant mig vid nu. Här sitter jag som en annan pensionär och letar efter tangenterna, hehe. Känslan är nästan som att sitta framför en storbilds-tv. Men det ska nog gå bra att skriva ett inlägg ändå...

Jag gick och hälsade på på mitt förra jobb förut, och dom blev lika glad som alltid när jag är där och hälsar på. Passade på att gå dit medan dom käkade lunch, för då fick jag också käka..man är ju inte mer än smart ;). När jag suttit där och pratat en stund hämtade syster äldst upp mig, sedan åkte vi och hämtade kidsen på skola/dagis. Gissa om det var tre stycken som blev glad när moster dök upp som gumman i lådan :). ♥ Vi åkte därefter hem till dom och åt lite mellanmål samt spelade lite spel. Ida satt som ett plåster på mig hela eftermiddagen, så det var lite jobbigt att åka därifrån.

Nu sitter jag och inväntar mat, idag serveras det fläskfilé och potatisgratäng. Mums !! Efter middagen ska jag bege mig till Elin, på vin/choklad kväll. Det kan bli spännande, men helt klart väldigt gott :).

Vi hörs senare... / M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0