Blossom Tainton och John Kinell !!

Nu är jag fylld med julkänslor, - Vilken fantastisk kväll jag, min faster och farbror har haft !! Julkonserten var bland det vackraste jag varit med om, hjärtat mitt värmdes efter bara första låten. Sedan blev det bara bättre. Min kusins fru och kören hon är med i (Starlight) medverkade tillsammans med vocalvikings och deras gästartister kvällen till ära var Blossom Tainton och John Kinell...När dom alla tillsammans framförde O Helga Natt blev mina ögon fyllda med tårar. Helt fantastiskt !!! Det var inte bara denna underbara sång som framfördes, så ni kan bara föreställa er hur allt var.....♥ Efter konserten bjöd faster på fika på Hurtigs Konditori på Drottninggatan, en galet god citron cheesecake åkte ner. Så nu är jag både mätt, belåten och fylld med positiva känslor.

Måndagen ser jag fram emot faktiskt, äääntligen känns det som att jag är på banan igen. *peppar peppar*. Kanske att jag börjar träna lite smått i veckan också, måste få ut lite energi som ligger på lager. Men ja mamma, det blir lugnt....du behöver inte oroa dig ;).

Nu ska jag byta om och slå mig ner i soffan...






/ M A R I







Kommentarer
Postat av: Jacqueline Kothabuer

Det som fascinerar mig mest är att Blossom Taintons karriär hållit i så många år. Jag minns när jag var liten och hon modellade kläder i Veckorevyn. Nu är hon fitnessprofil och har gjort allt möjligt däremellan.

Sagt och gjort. Jag mejlade henne och bad om en djupintervju för boken "Mediababe - nio steg till framgång med hjälp av media". För om det är något Blossom är skicklig på så är det att bygga relationer med sin publik genom att synas i media. Så pass att hon numera har eget magasin, Blossom Magazine. Jag träffade henne där i somras och gjorde intervjun till boken. Hon är precis som du säger väldigt härlig och varm som person när man träffar henne. God jul förresten! Jacqueline


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0