SL förstörde min dag !!!!!!!!!!!!

Jag hade egentligen tänkt bjuda på ett väldigt intressant inlägg om olika personligheter jag möter varje dag på tunnelbanan. Men för tillfället lägger jag ner den tanken, orkar inte helt enkelt. Jag är irriterad och sjukt trött. En sådan bra dag slutade med att jag svor en ramsa för mig själv, den var lång kan jag lova er. När jag var på väg hem stannade tåget vid Karlaplan och dom meddelade att alla tåg mellan Karlaplan och Zinkensdamm stod stilla. Vilken tur att jag måste åka just den sträckan. Ersättningsbussar skulle sättas in, men inte fan såg jag röken utav några ersättningsbussar. Så jag spatserade från Karlaplan ner till Stureplan, där måste ju någon buss gå tänkte jag. Men icke, så jag fortsatte ner mot T-centralen. Men ingen ersättningsbuss i sikte. JÄVLA SKIT SL !!!! Hur svårt kan det vara att få ut ersättningsbussar när det väl händer något sådant här, speciellt när rusningstrafiken är som värst. (?).  Jag filurade en stund och fick den briljanta idén att åka till Fridhemsplan och ta bussen till Liljeholmen, men det var fler än jag som hade varit så smart. Jag var inte ensam att vänta på bussen där med andra ord. Jag fick hoppa på en buss mot Hornstull tillslut, för att än en gång byta resväg. Denna gång till T-bana, tur hade jag. För i Hornstull gick tåget till Liljeholmen. Så ja, nu är jag hemma.. 2,5 timmar sen ungefär, om man räknar efter när jag egentligen brukar vara hemma. Som att jag inte hade promenerat nog idag, vill inte ens veta hur långt jag promenerat.Det värker i mina ben. Suttit är ingenting jag har gjort i alla fall, så jag har lagt benen i högläge nu. Det behövdes kände jag. !!!!! Så nu vet ni det, ni antecknar hoppas jag. Men jag blir sååå jäkla irriterad. Hoppas bara att jag kommer till jobbet i morgon, jag öppnar nämligen. Men det får bli ett senare problem.

Annars har vi spenderat dagen i Aspudden, vid en stor lekpark. Ett paradis för barnen :). I morgon blir det en dag på fritids, vi ger oss med andra ord inte ut på någon utflykt. Lite rast och vila måste vi nog ha, innan en vanlig skolvecka början igen. Aja, nu ska jag se hockeyn och svära åt SL lite. Hej på er / M




Uppdatering: Läste precis på www.aftonbladet.se att det var en person som hade blivit påkörd av ett tunnelbane tåg. Någon förklaring till olyckan finns inte. Så visst, det är jättetråkigt. Aldrig roligt när sådant händer. Så jag borde nog ta tillbaka några svordommar jag spottade över SL förut. Sorry !!!!!








Kommentarer
Postat av: YAKIE LOGRyELL

Jobbigt läge!

2010-04-08 @ 19:57:47
URL: http://yakies.blogg.se/
Postat av: josefine

Hej!

hoppas du får en bra kväll :)

2010-04-08 @ 20:00:35
URL: http://josefinethyberg.blogg.se/
Postat av: Bitterfittan

vad är du för lärare? (:

2010-04-08 @ 20:56:23
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0