En kväll i Hammarbysjöstad !!

God Morgon på er !!! Här är jag vaken med tuppen, riktigt skönt faktiskt. Hade en supertrevlig kväll igår hemma hos Josefine och Rikard, fast jag var lite låg men jag försökte hålla ett högt tempo. Så gott det gick !! Det var både nya och gamla ansikten där, mycket trevligt. Älskar att träffa nya människor !! Vid 22-tiden tackade jag för mig och begav mig hemåt, mot sängen.. Nog om det, Tack för en jättetrevlig kväll Josefine och Rikard. Hoppas ni hade det roligt på krogen också, när jag väl hoppas en massa så kan jag hålla en tumme för att du Josefine mår bra idag :P. (?).

Idag ska jag iväg och kolla på när min ena kusins son spelar fotboll, i Hammarbyhöjden. Dom möter Giffarna nämligen, så kusinen tyckte det var läge för mig att hänga med. Så ja, varför inte. Faster och Farbror kommer och hämtar upp mig vid 09.30, sedan bär det av mot höjderna. Får la se om norrlandslaget tar hem matchen ;).

Nu ska jag göra mig i ordning och få i mig en snabb frukost. Återkommer senare, då med bilder från kvällen hos Josefine och Rikard. / M




Kommentarer
Postat av: Josefine

Tack för att du kom förbi igår vännen! Det var riktigt trevligt. :)

Mår huvudet bättre idag?

Själv har jag legat vaken sedan kl 08 i morse... Har spytt och haft vidrig huvudvärk. Har inte lyckats ta mig ur sängen förrän nu. 13 timmar senare.

Nu jävlar är det jag som är nykterist!

Ses i veckan? PUSS

2010-04-18 @ 21:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0