Duscha !!






Kom på den briljanta idén att ta ut en fotölj på balkongen, så där har jag suttit i solen någon timme. Helt galet underbart. Fräknarna börjar komma fram också, det betyder att det är vår/sommar på gång :). Men det som just nu är mest underbart är att jag har duschat håret, haha det låter ju lite konstigt kanske. Men då jag absolut inte fick blöta såret rådde läkaren mig att skippa att duscha håret ett par dagar. "Du får vara ofräsch ett par dagar". Kul. Men jag har lyckats hålla mig, men idag var det kris på hög nivå kan jag säga..uscha.. Jag skulle ha vägrat gå till jobbet i morgon om jag inte fick duscha håret idag. Men nu är det gjort och gissa hur föbannat skönt det var. Så nu kan jag med gott samveta känna mig sjukt fräsch :). ha ha..

Det blev ingen promenad i Nacka Naturreservat idag, Märtha var tvungen att åka och jobba. Så vi får helt enkelt ta det en annan dag, solen är ju här för att stanna har jag bestämt så vi har många dagar sol att avverka :).

Nu ska jag torka håret och byta om så jag är redo när M kommer. Det blir nämligen sushi idag, så vi ska åka iväg och köpa det när hon kommer hem. Det är jag dagen till ära som har bestämt dagens middag. Weeeeeii vad gott det ska bli :).




Kommentarer
Postat av: Sofie

vilak härlig abilder =)

2010-04-19 @ 18:29:03
URL: http://sofiefi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0