Det snöar !!!

Jadu, det är mitten av April och det snöar. Vad säger man ??? Ingenting skulle jag säga, inte ens en kommentar är det värt. Bläää !!!! Dagen har i alla fall varit till en belåtenhet, jag börjar känna mig piggare och jag kom faktiskt hem utan huvudvärk idag. Igår var det inte nådigt vilken huvudvärk jag hade och vi ska inte tala om hur trött jag var. Men nu är det skönt att jag börjar bli piggare. 

Av någon konstig anledning så längtade jag till vårat landställe idag, jag hade velat krypa ner under en filt i soffan, myst framför kaminen och se mina kära föräldrar sitta i varsitt soffhörn och lösa korsord. Det är trygghet det !!!. Jag kan tänka mig att det är det tråkiga vädret som påverkar mig, men mysigt hade det varit i alla fall. Sluppit alla måsten och bara fått mysa. Jag vill !!! (tror det är någon som längtar hem en smula.)

Ikväll blir det lugna gatan här hemma, ska bara mysa i soffan och kolla på tv. Sådant får man göra med gott samvete när det är sådant här väder...

NU: Dusch !!!

EFTER DUSCHEN: Halv Åtta Hos Mig och Draknästet..!!!



Kommentarer
Postat av: Linn-lay

Hej

jag vet själv hur irriterande det kan vara när folk gör reklam på någon annans blogg så det är bara att radera om du inte är intresserad, och så ber jag om ursäkt.



Annars så har jag nu en tävling för dig som är intresserad av nya smycken inför sommaren! Kolla gärna in vet jag :D

2010-04-21 @ 19:49:45
URL: http://linnlay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0