Hm..vad kan det vara ?!

Något är fel i alla fall, men vad kan det vara ?! Så fort jag kommer hem slår huvudvärken till och jag börjar frysa som en gris (om dom nu fryser). Jag skulle vilja jämföra känslan med när man börjar bli sjuk, ja ni vet, man känner sig hängig och väldigt orkeslös. Jag vet inte om det har med att göra att jag nyss varit sjuk, att jag helt enkelt inte är riktigt frisk ännu. Men det vore väl konstigt ! hm.. om det forstätter är det jag som går till Vårdcentralen, om dom tar emot mig denna gång. Blev ju hemskickad förra gången, eftersom jag enligt dom bar på grissjukan.haha.


Efter jobbet blev det en sväng ner på stan, för att fixa en doppresent till lille Oliver. Den här gången kom jag faktiskt hem med en doppresent också, som jag hoppas kommer bli kalasbra :). Vi får se på lördag !! Ikväll har det bara blivit en långpromenad, annars ingenting. Ska nog sova snart tror jag...


Tog en titt i min kalender förut och jag måste säga att den är rätt proppfull, men bara med positiva saker. Vilket jag älskar :) Dop 10/10. Födelsedagskalas 10/10. V. 42 Sista veckan på mitt nuvarande jobb. V. 43 Någongång under veckan går flyttlasset, så i några dagar där har jag massor att göra. 26/10 Min första dag på det nya jobbet. 31/10 Ladies Night med två arbetskamrater från Sundsvall (åker alltså hem över helgen). 10/11 Pink´s konsert i Globen med Cicci.  Allt detta kommer bli galet bra :)


Måste dricka en kopp te nu, håller allvarligt på att frysa ihjäl. Hejdå !!


Kommentarer
Postat av: Emmelist

Hej! Tänkte bara tipsa om att jag har DAGENS BLOGG tävling idag! Eftersom jag ligger på MEST AKTIVA listan så kan det innebära en del nya besökare till dig om just DU vinner :)



Annars får jag önska dig en fortsatt trevlig dag :)



Kram Emmelist



http://www.emmelist.blogg.se

2009-10-08 @ 09:24:07
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0