Övertid !!!!

Att ta på sig övertid och ställa upp när personal saknas vet jag en som är väldigt duktig på. Det är nämligen, JAG !!!!!!!!!.. Det blev 3 timmars övertid idag också, pga samma bortfall på personal som under gårdagen. Och vi får inte ta in någon vikarie, det är helt sjukt !!!!  Inte undra på att barnen gråter, slåss och är allmänt snurriga. Dem får ju aaaaldrig den uppmärksamhet dem BEHÖVER på en Förskola. Vi hinner inte helt enkelt.  Det är tragiskt, för det är ju för deras skull vi personal är där. Aja nog babblat om detta, jag har redan kört denna historia på jobbet en gång. ha ha. Ja, jag är irriterad !!!!!!!!!!!!!!! 

Och vad passar inte bättre än lite shopping, när man är arg. Super !!!! Jag har tvingat med mig syskonen Eriksson/Högbom till Birsta ikväll.  Jag har till och med klargjort för dem att jag inte tänker besöka några som hellst barnrelaterade butiker ikväll. Jag, eller rättare sagt VI ska BARA besöka butiker med VUXENrelaterade saker, sa jag :)  Och det med basta. hi hi hi. Bra deal va ?! Men ack så nödvändigt.

Nu ska jag hoppa i andra kläder och lägga en ny make up. För såhär kan jag ju inte se ut. Usch och fy !!!!! Jag lovar att jag ska visa er senare, vad jag shoppade ikväll  :). Puss och Hej !!!!!



Jag ser inte så munter ut.........


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej kolla in vår blogg ifall du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer i Sundsvall:)

2009-03-12 @ 20:31:23
URL: http://sundsvallssenaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0