Kaos med stort K !!!!!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt !!! Kaos är bara förnamnet för vad det har varit idag, på jobbet.  När en personal är sjuk, en är på utbildning och två andra slutar tidigt (13.00) kan det inte annat bli än, kaos. Och det bör tilläggas, barngrupperna var fullsatta idag. suck. Så JAG, den villiga själen som egentligen också slutade 13.00 erbjuder mig att jobba över. (7-13 7-16.30)  Men vad fick man för det ?!  Men i alla fall, jag har mestadels bara sprungit fram och tillbaka på de tre avdelningar idag. Just för att fylla upp tomrum, och låta mina kollegor ta ut sina lunchraster m.m m.m. (Jo, jag fick också lunchrast). Men att ens yttra sig om att man kanske ska börja fundera på vikarier, som snabbt och enkelt kan hoppa in i sådana här situationer är ju meningslöst. Dem drar ju bara in på personal överallt ändå !!!!!!!!!!!! Stod i tidningen igår att dem ska dra in 100 olika lärartjänster i Sundsvall. - Ja, det är helt sjukt !!!!!!!!!


Nu sitter jag och velar om jag ska åka till syster och kolla på hockey eller ej, vet faktist inte om jag orkar !!!!! Men samtidigt är jag föör rastlös för att sitta hemma, och göra ingenting.  Hallåååå, kan någon bestämma åt mig ????????

" Icke picke pö bodde påå en ö, ön börja brinna, alla börja springa, utom icke picke pö föör han var reeedan döö" .    *Pekar på en liten lapp där jag skrev  "Åka till syster"??*  HA, jag ska åka till syster. Tack för hjälpen !!!!!! Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0