Helgen 27-29/3 !!!!

Så var det ja, jag höll på att glömma. Jag skulle ju berätta om min helg. Som förövrigt var riktigt lugn, men ack så trevlig :).

fredagen hade jag egentligen bokat in en biljett ner till Hudik, men jag ångrade mig och bokade in en filmkväll med Cicci, Gabriella och Nina istället. (Hemma hos Cicci)  Filmkvällen blev dock ingen filmkväll, utan en prata-uppdatera-varandra-kväll istället. Vi tjejer kan :). Efter att vi hade smällt i oss massa chips/godis och pratat några timmar begav jag mig hemåt. Gabriella och Nina likaså. Tack för en mysig kväll tjejer !!!!!


Nina, Gabriella och Cicci. Prata de kunde dem :).


Popcorn, chips och godis. Ett måste på en tjejkväll :).


Jag och Gabriella fick i uppdrag att köpa godis, och det lyckades vi med vill jag lova :P.
Ett godisarmband, eller ett kompisarmband som vi kallade det, till oss alla :). 


I lördags fick jag skjuts ner till Hudik, utav mina kära föräldrar. Tack !!!! (kom ner redan vid 11-tiden). Eftermiddagen spenderade vi bara hemma, inget märkvärdigt hände. Jo, en sak !!! Jag, eller ja, vi såg världens bästa film. Gran Torino. Jag vill bara se den om och om igen, såååå bra film. Se den !!!! På kvällen var Peter på middag hos en arbetskamrat, så jag, E och E pysslade på hemma hela kvällen. Innan vi alla somnade som tre utslagna hjältar, i sängen.

Söndagen började med en djup suck, från mig. !!! Jag ville ju ha FINVÄDER !!!! (det var snöblandat regn).  Vi hade nämligen planerat in en heldag i Hassela. Men efter att ha velat i två timmar bestämde vi oss för att åka ändå, och tur var väl det . För vi hade det suuuupermysigt :).( vi klarade oss från regn hela dagen)  Efter några timmar i backen avslutade vi dagen med en god middag, på resturangen på Hassela Hotell.  Sedan bar det av hemåt.....
Min helg var väldigt trevlig !!!!


grymt nöjd att jag äntligen har fått åka slalom.

Kommentarer
Postat av: Paula

ÄLSKAR Gran Torino!!

inte många dagar kvar nu!!!!!!!!!

2009-03-31 @ 08:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0