Färgblindhet !!

När jag och Nina var på väg hem från basketmatchen började vi prata om färgblindhet, hur nu vi kom in på det ämnet vette sjutton. Men vi båda kom fram till att ingen av oss hade gjort ett färgblindhetstest. Varken jag eller Nina visste med andra ord om vi var färgblinda eller inte. Så direkt när jag kom hem googlade jag på Färgblindhet, och gjorde testet som dom hade. Och vet ni, jag var INTE färgblind. Sicken tur va :).  Vi konstaterade också att dem som är färgblind har mindre chans att utbilda sig till vissa saker, såsom elektriker, polis, pilot osv... Lite tråkigt då något av dessa yrken kanske är ens stora dröm. Men aja, jag tänkte att ni också kunde göra testet, så här kommer det;





Kan ni se siffrorna ?!




I ren panik skrek jag nyss "Jag har fått en cancerknöl"!!!!!!!!!! Ja det är sant, or not. Vilken tur !! Det visade sig bara vara en senknut, som förövrigt är lika stor som en golfboll typ. Gissa om jag blev rädd !! Tur att jag har en sjuksyrra till mor. Men hur fasiken får man bort den ?!

Facit: 25, 6, 45, 29, 56, 8

Kommentarer
Postat av: cicci

VA?? var sitter den? va läskigt. min kusin hade en sådan på handen. hon fick operera bort den. tydligen ganska vanligt. krya på dig (eller vad man säger)

kram

2009-03-23 @ 10:35:17
URL: http://lookatmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0