Min dag.

Ställde klockan på 09.30 igår när jag gick och la mig, så att jag skulle hinna upp och göra mig iordning och käka frukost innan Elise, Alvin och Ida kom. Jag har nämligen varit barnvakt idag !!! När dom kom vid 11.30-tiden, efter deras simskola var lunchen som mamma Madelene beställt redan klar, och framdukad på bordet. Så det första vi gjorde var att käka lunch (makaroner och korv), sedan gick vi ut och bosatte oss i lekparken här utanför. Där har vi lekt och pysslat på nästan hela dagen. Och moster Mari satt självklart i sin brassestol och hade ett vakande öga på dom små liven =). Dom åkte hem vid 15-tiden, så jag passade på att ta en powernap i solen. Men nu får det räcka med sol för idag, orka bli fööör brun :P.



Det är ju hur roligt som hellst att stå och kolla på en traktor som gräver, dom stod nog så där i 10 minuter hehe. Innan dom kom på att dom själva måste gräva.Så då åkte hinkarna och spadarna fram..



Mellisen bjöd granntanten på, hon är ju helt strålande den kvinnan. Hon stack ut huvudet med en tallrik med fyra nystekta biffar och en påse med nybakt bröd. Tack !!!



Två utslagna hjältinnor som nästan somnade i mosters favoritstol =)


Nu ska jag fräscha till mig lite och möta upp Marie nere på stan, vi tänkte sätta oss på någon uteservering och släcka törsten med något gott =).

Kommentarer
Postat av: Maado

Ahw, vad mysigt det såg ut =)



vem vill inte resa ;)

2009-06-24 @ 16:26:58
URL: http://maaado.blogg.se/
Postat av: Lisa [ENDASTLISA]

Hej Marie! Tycker jag också att du ska göra, asså njuta av värmen! helt sjukt varmt! :D

2009-06-24 @ 19:26:56
URL: http://endastlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0