Nästa Sundsvalls city, se upp för dörrarna dörrarna stängs.

Nyss fått i mig frukost, duschat och donat har jag redan hunnit med så nu kan jag sätta fart med dagens planer. Gött :).
Planerna för dagen ser ut som följande; En tur på stan ska avklaras först, skulle behöva ett par höst/vinterskor ( var hittar jag det ?), en vinterjacka skulle också behöva inhandlas. Så nu ska jag iväg på skattjakt :). ( men mitt konto kommer inte gilla det här känns det som.) men det är nödvändiga saker och måste köpas innan det är för sent. Annars blir lilla jag utan :).  I eftermiddag ska jag och pappa vara barnvakt, måndagens tradition faktiskt. Jennie är ledare för Bamse Jympa och den börjar 17.00, Markus slutar 18.00 varje dag så ja man får helt enkelt ställa upp för laget :).
Powerwalken får bli efter barnpassningen, ser verkligen fram emot det eftersom helgens mat-intag har blivit enormt.HAHA.. Men denna gång blir det inte någon skönsjungande Mari som tar "ryggis"-spåret utan det får bli den vanliga turen runt Sticksjön. :)


Ska ringa och försöka få upp Märtha ur sängen nu, kan blir ett svårt moment men värt att försöka för ensam på stan vill jag ju inte gå :).  Tror ni att jag lyckas ??

Hörs senare !!!


Sticksjön !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0