Asicsskor och Niketröja !!

Mina blå/svarta löparskor från Nike hade gjort sitt, dom var både trasiga och "söndersprungna" så ett par nya fräscha var på tiden att köpa. Jag har alltid sprungit med Nike och varit väldigt nöjd med det, riktigt nöjd faktiskt, men denna gången ville jag testa något annat märke. Se om det är grönare på andra sidan liksom :) har testat dessa från Ascis nu under tre rundor, och är över förväntan väldigt nöjd. Riktigt sköna är dom !!
 
När värmen är här (för att stanna hoppas jag) är långärmade löpartröjor bara att glömma, och innan onsdagens träning med #TeamStockholm så hade jag bara långärmat. Men värmen var påtaglig så ett besök på InterSport fick göras innan träningen, denna (fast en svart, som på bilden nedan) fick följa med hem och den var riktigt härlig att springa med. Kan varmt rekommenderas faktiskt. Sitter där den ska och blir inte sådär äckligt svettig som vissa andra tröjor kan bli.
 
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Snygga! Skor är alltid svårt och lite nervöst att hitta tycker jag. Så skönt när man hittat rätt! Lite farligt att se dina inlägg om träningskläder, jag som satt shoppingförbud månaden ut...

Svar: ;) Tack snälla. Gillar dom skarpt, riktigt sköna att springa i. Haha, förstår det. Då är det inte bra att kika på sådant här =) kram
Mari

2013-05-12 @ 15:56:43
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Veronica

Vad heter den modellen? Är de för ett naturligt steg eller har de lite mer stöd på insidan?? :) är ute efter ett par nya skor jag med och jag har ett par asics sedan tidigare och tycker om dem :)

2013-05-12 @ 20:22:55
URL: http://veronicas.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Grymt snygga skor! :D
Sv: Tack! :) Ja, är nöjd med shoppingen. Kul att du inte har några sug! Heja oss! :D

2013-05-13 @ 15:18:02
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Najs! Skorna ser grymma ut. :)

Svar: :) Gillar dom skarpt... riktigt sköna !!
Mari

2013-05-14 @ 19:43:45
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0