Tävla om ett sportarmband !!

Förra veckan vann jag ett sportarmband inne hos Jenny och i fredags fick jag hem det praktiska bandet som jag faktiskt gett till David, då jag motiverade att vinna det åt honom. Alltid kul att vinna tävlingar. Eller hur? 
 
Nu är det däremot DU som har chansen att vinna ett sportarmband till din iphone eller samsung . Det du behöver göra för att vara med i tävlingen, är att motivera varför just DU ska vinna. Motiveringen vill jag att du lämnar i detta inlägget och det ska vara mig tillhanda innan klockan 18.00 på torsdag. Vinnaren dras under torsdagskvällen och kommer upp här på bloggen på fredagmorgon.Skriv också vilken modell och färg du vill ha så kommer den sedan hemskickad till dig. 
 
Så vässa fingrarna och skriv, för vem vill inte vinna denna praktiska sak, som passar den som älskar att springa/promenera med musik i öronen. 
 
 
 
Denna kom hem till mig. Perfekt passform och väldigt skönt matrial. 
 
 
 
/ M A R I 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmas träningsblogg

Yäääy, nu kommer jag inte på blogg.se's bloggar igen! Vad snyggt det var! Jag har också ett, men det är på gränsen till för litet till min telefon. Hur som helst så är de ju riktigt bra att ha när man springer :) Kram!

Svar: Meh, skumt hurru du !! Jag har inte det problemet... sjukt konstigt !!!! Men var med här och tävla då :) detta är i rätt töjbart matrial, så nog får din plats...eller ja, det beror ju på vilken mob du har ?? =)
Mari

2013-03-04 @ 16:14:29
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hade jättegärna fått ett nytt sportarmband då mitt gamla är härligt indränkt i svett och utslitet i kardborrbanden. De här var dessutom bra mycket snyggare än mitt nuvarande. :)

Om jag skulle få chansen att vinna, skulle jag vilja ha ett svart till iPhone 4/4S.

2013-03-04 @ 20:55:12
URL: http://hejklassiker.blogg.se/
Postat av: Emmas träningsblogg

Jaa, jag frågade på facebook och fler har haft samma problem, men nu verkar det vara löst :) jag har en rätt liten telefon, en HTC, men mitt fodral är mindre än det där :)

Svar: aaah okej ! Tur det =)
Mari

2013-03-04 @ 21:16:08
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/
Postat av: Molly Bergström - Uppsala

Tjabba :)

Ville bara kika in och önska dig en bra start på nya veckan :D

Sen vore det askul om du ville länga ett litet öga på en "failfilm" där jag gör bort mig ordentligt, haha.

Kramis :)

DIREKTLÄNK:
http://mooollys.se/2013/march/haha-fail.html#comment

2013-03-04 @ 22:21:51
URL: http://mooollys.se
Postat av: Evelina sigetty

Fin blogg :D

Svar: Tack snälla =)
Mari

2013-03-04 @ 23:17:16
URL: http://www.evvis.se
Postat av: evertellen

Jag vill ha ett sportarmband för att jag preciis har börjat springa igen och jag behöver all pepp jag kan få! Nu ligger luren och skramlar i fickan men snart är det ju VÅR (hoppas jag) och då vet jag inte var jag ska göra av den? Man kan ju inte springa runt och lyssna på fågelsång hela tiden...

Samsung galaxy s3 svart.

2013-03-05 @ 10:42:56
URL: http://evertellen.wordpress.com
Postat av: Elin - Träningstokig

Åååh! Jag vill verkligen vinna ett sånt armband. Har nyligen uppgraderat mig till en Iphone 4s som inte alls passar med det armbandet jag har haft tidigare. Nu löper min lilla lur stor risk för fuktskador för den får hänga med på träningarna endå inklämd i sportbehån, haha! Glöm PWO! Inget gör så mycket för träningen som skönt dunk i öronen. Jag springer fortare, lyfter tyngre och hoppar högre med musikens hjälp och att vinna ett armband skulle verkligen vara toppen! Det jag helst skulle vilja ha är ett svart/rosa (för iphone 4s då) för det matchar det mesta i min träningsgarderob ;) Kram på dig!

2013-03-05 @ 11:45:11
URL: http://traningstokig.com
Postat av: Lisa

Hej jaaaag vill ju vinna detta armband för det jag har har blivit alldeles för stort gör min arm ;-) så nu glider det ner på armen och jag tappar det nästan. Sjukt störande att måsta dra upp det heeela tiden!
Vinner jag så vill jag ha till IPhone 4, finns rosa?! Annars tar jag svart :-)

Kram Lisa

2013-03-05 @ 19:48:02
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Åh, jag hade verkligen behövt ett nytt armband eftersom mitt förra gick sönder och jag inte har råd (!) att köpa ett nytt just nu med alla andra kostnader vi har här hemma... :-( Jag bär alltid runt min telefon på gymmet och trycker in den i byxlinningen eller i toppen och så blir den svettig och äcklig :-S Men jag behöver verkligen kunna lyssna på musik när jag tränar, annars blir jag inte peppad! (Haha, det låter som en Kära Bullen-text!)

2013-03-05 @ 20:15:53
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Men åhhh, jag har en iPhone 5, btw... :-)

2013-03-05 @ 20:16:16
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Isabelle

Vilken bra tävling!! Jag har alltid velat ha ett sportarmband, men aldrig haft råd och har inte råd nu heller helt enkelt. Jag vill ha det eftersom jag ska börja jogga ute nu när våren äntligen kommit, eller snart iaf :). Så jag kan lyssna på musik mycket enklare när jag springer och musik får mig att bli mer motiverad till att springa! Detta armband skulle vara perfekt och skulle bli så glad :)

Skulle vilja ha isf ett svart/rosa till iPhone 4/4s :)

Kram!

2013-03-05 @ 21:49:01
URL: http://fitnessbyisabelle.shapemeup.se
Postat av: Malin

En sådan ny skulle jag verkligen behöva och vad glad jag skulle bli om jag vann! :)

Jag skulle i sådana fall gärna vilja ha ett svart/silver till Iphone 4/4s

2013-03-06 @ 07:48:03
Postat av: Fatma

nice :)

2013-03-06 @ 21:42:49
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0