Summering av en vecka som varit !!

Efter många dagars ledighet har jag massor att berätta, dagarna har fyllts till bredden av diverse saker, underbara saker, och skulle jag skriva ner allt så skulle ni säkert inte orka läsa. Så jag ska försöka hålla mig kort. Men kom ihåg, mina lediga dagar har varit fantastiska. Detta gör att semestern lockar mer och mer. När har ni semester i år?.
 
Vi gör såhär, torsdagen som också då var Sveriges Nationaldag spenderades såhär och de resterande dagarna har bestått av träning, underbara timmar i solen, egentid, en helkväll med god dryck/tilltugg tillsammans med bästa sällskapet i Humlegården (firade en nära vän som fyllde 27 år), sovmorgon, besök hos frisören, ännu fler soltimmar, god mat, musik, 30-årsfest hos en vän till David, sena nätter och mycket, mycket mer..
 
Det var först igår, vid 18-tiden efter att ha packat grejer hemma hos David hela dagen, som jag kom hem till mig, där allt fix fortsatte med tvättning och handling. Inte sjutton tar jag det lugnt på min ledighet i alla fall, haha.. men som sagt, det har varit fantastiskt. - Denna veckan kantas av det ena och det andra, sommarlovet tar vid och arbetstiden förläggs till fritids hela dagarna istället, så nu håller jag tummarna för fortsatta varma och soliga dagar.
 
Hur har er ledighet sett ut? Är ni bra på att ta det lugnt när ni är lediga?
 
Träna har jag också hunnit med, sådant glöms inte bort. Såhär har det sett ut:
 
Måndag - Ett härligt mixat pass, med fokus på tabata och tusingar. Se upplägg här
Tisdag - Vila
Onsdag - Löpning innan frukost 5 km, promenad 50+30 min.
Torsdag - Löpning 10 km
Fredag - Löpning med fokus på intervaller, se upplägg här
Lördag - Vila
Söndag - Vila
 
 
 
 
Ett utplock från helgen
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Härlig vecka!! :-)
Åh Ranchchips som är så gott! :-)
kram kram

Svar: Sv. :) Tack !!Jaa, värsta nostalgin. Hade inte sett dom på länge.. kraaaam
Mari

2013-06-10 @ 11:43:42
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Emma

Låter som en riktigt bra vecka och vilken härlig ledighet du har haft. I vanliga fall aktiverar jag mig också till fullo oavsett om det är ledigt eller inte. Men den här gången blev det (av förklarliga skäl) en väldigt lugn ledighet. Inte så tokigt det heller emellanåt :)

Jag har semester nästa vecka och vecka 28. Sommarjobbar ju, så då blir det inte mycket till semester, ska ju jobba när alla andra är lediga ;)

När får du din semester? Och ska du göra något speciellt? :)

Kramkram

Svar: Mm. riktigt härligt var det, lite semester innan semestern liksom. Mkt välkommet =). Jo det förstår jag, och det är som du säger, inte så tokigt emellanåt. Trots att det är tråkigt att vara sjuk :(
Hängde med ett gäng från Scania i helgen faktiskt, tänkte på dig då :). Men du är helt klar här nere nu eller?

Skönt :) blir det något speciellt?
Jag går på semester den 4:e Juli, och är ledig 4 veckor framåt. Sparar en vecka till hösten/vintern...ifall man vill åka någonstans då =). Men har faktiskt inget speciellt planerat, vill gärna ta semestern som den kommer. Men Gotland blir det i 5 dagar, men då över midsommar :) vad har du för planer på midsommar?
kramar
Mari

2013-06-10 @ 18:41:51
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Låter superhärligt. Precis så det ska vara att vara ledig. :) Jag har två veckor i augusti, känns långt kvar. Men har lite strödagar på vägen, så det ska nog lösa sig. :)

Svar: =) Ja eller hur... Men det är ju bra, bättre än ingenting ju. Så skönt =)
Mari

2013-06-10 @ 21:47:22
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Karin O

Låter som en perfekt vecka!

Svar: =) Ja så härligt. kramar
Mari

2013-06-11 @ 01:15:55
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Crazylicious

Hihi, min sambo hittade också Ranchchips i helgen och blev glad! :P
När jag har vilodag är jag jättebra på att ta det lugnt, jag behöver det nämligen och jag har lärt mig det den hårda vägen :) Kram!

Svar: ;) haha ja, dom var toppen. Så länge sedan jag åt sådana. Mums =). Skönt, jag är det också, egentligen.... men denna gången var det fullt ös :) kramar
Mari

2013-06-11 @ 12:11:01
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Emma

Åh, vad skönt att ha inte ha så mycket planer med semestern. Kan lätt bli stressigt då, det är så mycket man ska hinna klämma in när man väl är ledig. Bättre att bara njuta av dagarna oc ta det som det som det kommer :)

Jag är ledig från Scania nu över sommaren då jag sommarjobbar här uppe i Gävle (Sandviken egentligen). Kommer tillbaka till Södertälje i höst, då kanske vi kan ses någon kväll eller så o ta en löptur ihop :)

Vi åker till Turkiet ikväll, så det blir inte något traditionellt midsommarfirande. Men det gäller att passsa på eftersom det är en av två veckor som jag är ledig i sommar. Hoppas ni får det riktigt härligt på Gotland! Har du/ni hus där, eller hyr ni eller var/hur bor ni?
Kramkram

Svar: Mm, eller hur. Semestern är helig för mig, då vill jag bara göra sådant som faller mig inte. Inga måsten liksom.
Ah okej. Skönt !! Skönt att få vara hemma med killen också kan jag förstå =). Och Turkiet såhär i början av sommaren, underbart. Vart i Turkiet ska ni?!. Var där för två år sedan och höll på att svettas ihjäl (samma tid som nu) haha.. Ni kommer med all säkerhet få det toppen :).

Ja, det får vi ta och planera in. Vad kul :).

Davids föräldrar har lägenhet på Gotland, så vi lånar den nu när dom inte är där. Väldigt skönt att slippa hyra eller boka in sig på hotell, billigt och bra :).ö
Ha det så bra nu, och sköt om er utomlands. kramar
Mari

2013-06-17 @ 10:27:54
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: emma

Perfekt att kunna låna en lägenhet :) Hoppas ni får det underbart o att vädret visar sig från sin bästa sida :)

Det är jätteskönt att bo hemma med Stefan över sommaren, även om jag trivs bra hos mamma också :)
Vi åkte ospecificerat och hamnade i Alanya. Är varmt, men inte olidligt :) har varit i Alanya en gång förut, då hade vi samma värme som du beskriver, svett! :)

Glad midsommar! Njut av ledigheten o av varandra! Kram

Svar: =) Ja, mycket bra. Här är det sol och utlandsvärme, så härligt. Och lika har ni märker jag =) Härlig bild du hade lagt upp på Instagram. Var där för 3 år sedan. Så jag kände igen mig =). Härligt som sagt !!!! Hoppas ni får en fortsatt bra resa. Kramar
Mari

2013-06-21 @ 07:07:48
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0