Provat ett nytt gym - Nordic Wellness !!

Som jag skrev i det här inlägget så har SATS Lidingö stängt för renovering nästintill hela sommaren, vilket innebär att jag måste hitta någon annanstans att träna. Jag får fri tillgång till alla SATS anläggningar i hela Stockholm under tiden, men jag visste redan innan, att ta mig in till stan för att träna skulle bli ett himla projekt. Förmodligen är det bara jag som är bekväm, eftersom jag i vanliga fall så enkelt kan gå ner till SATS efter jobbet. Men nu i ett par dagar har jag funderat hur jag ska lösa detta. För strunta blankt i just styrketräningen tänker jag INTE göra.
 
Jag löste det såhär, - jag traskade in på Nordic Wellness som jag förövrigt bor granne med och tänkte betala in mig en gång. Ja vad gör man inte för att få träna. Till min förvåning så har dom en träna gratis kampanj för icke medlemmar just nu. Gissa om jag blev glad, jag slapp därmed betala 120 kr också, som det skulle kosta för att få träna en gång. Så ja, därifrån kom jag svettig och med en gratisvecka att utnyttja. Perfekt, för när kortet går ut så går jag på semester och då blir det Sundsvall. YEAH, ibland ska man ha flyt :).
 
Men testa nya gym är inte alltid en enkel match. Nya lokaler, nya maskiner/vikter, nya människor osv osv. Jag försökte tänka bort detta, men såhär i efterhand kan jag säga att jag saknade mitt kära SATS. Tänk så man vänjer sig. Men detta funkar bra i en vecka i alla fall :).
 
Tränar någon av er på Nordic Wellness?
 
Passet: Ben
Uppvärmning: 10 min löpband och rörlighetsövningar med pinne
 
- Knäböj i smith x5 (riktigt tunga)
- Utfallshopp till utmattning x4
- Tåhävningar i smith x3
- Sumo squats i smith x4
- Utsida / Insida lår x4
- Benpress x4 (PB förövrigt) :)
 
Efter sammanlagt 27 km löpning, 20 km cykling, 12 km promenad och ett benpass på mindre än en vecka så vet mina ben om att dom lever. Men nu ska benen få vila och fokus på överkroppen får det bli några dagar här framöver :).
 
 
 
 
En svettig jag igår efter träningen
 
 
/ M A R I
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt!

Svar: =) ja !!
Mari

2013-06-27 @ 09:17:00
URL: http://linaohlsen.se
Postat av: Emelie Johansson

Härlig blogg du har! :)

2013-06-27 @ 10:30:22
URL: http://emeliiejohanssons.blogg.se
Postat av: vian

Hej fin blogg! Jag har just börjat blogga,det skulle betyda mycket ifall du besökte och slängde in en kommentar:)

2013-06-27 @ 20:45:46
URL: http://vians.se
Postat av: fight4fit

Oj, där snackar vi att bena har fått jobba denna veckan! Starkt jobbat :)

Svar: Sv. Haha ja, och inte har jag tyckte det varit ansträngande heller, men benen har känts ovanligt trötta och ja, där har vi anledningen :)
Mari

2013-06-27 @ 22:04:51
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Sanna

Jag kan tycka att det är kul att testa nya gym då det kan bidra till lite extra inspiration. Kul att du fick till en omgång trots SATS! var kommer du att träna efter flytten?

Svar: Jo, absolut. Just nu känns det perfekt att gymmet ligger så nära också. Skönt att vara hemma snabbt efter träningspasset. Jag kommer fortsätta på SATS, ska ha kvar kortet här på Lidingö samt lägga till Aspuddens anlägging på kortet. kram
Mari

2013-06-28 @ 09:06:57
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Sofia

Grymt pass. Jag tränade på Nordic Wellness, men har precis sagt upp det. Haha. ;)

Svar: :) Där ser man.. Men jag ser fram emot att komma tillbaka på SATS :)
Mari

2013-06-28 @ 20:41:22
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0