Vad gör jag på min semester egentligen?

När kylan biter tag i kinden är det dessa stunder man längtar efter, då värmen bildar svettpärlor på pannan och kläderna gärna är av badvänligt material. För svalka sig, det hör till. Det är i dessa tider man också ska göra det man annars inte hinner med, - stressa ner och ta hand om kroppen. Jag har verkligen tagit dom orden till mig, för den veckan jag nyss spenderat på mitt semesterkonto har bara innehållet lugn....Ja, till och med mina x antal kilometrar jag samlat ihop längst vägarna vill jag nämna med namnet "Lugn."..
 
Men nå, hur har det sett ut då?? Ni ska givetvis får bildbevis :)
 
 
 
Jag har legat raklång i solstolen eller nere på stranden ett antal timmar...
 
 
Jag har ätit förträffligt mycket god mat, både hemma och på restaurang.. mestadels grillat :)
 
 
Jag har tagit hand om mina fötter (otroligt viktigt då dom går/springer en hel del), jag har gått runt osminkad, haft håret i en knut och lekt cool i killens tröja, jag har också bara varit, suttit och tittat och vunnit över mamma och pappa i yatzy :)
 
 
Sedan jag kom upp till Sundsvall (kom upp förra fredagen) har jag också avverkat 6 träningspass. Då det blivit sammanlagt 46 km löpning, varav två km var lätt uppvärmning inför ett intervallpass. Benen klarar av mycket dom :).
 
Visst matchar jag hårbandet, linnet och sporttoppen bra också?? ;) haha.....
 
 
Mer detaljer än såhär får ni inte, jag njuter och tänker fortsätta göra det under dom tre veckorna jag har kvar av semestern... ♥
 
 
Vad pysslar ni med?
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Åhhh, blir nästan avis... :) Verkar vara sååå mys! Snacka om semester!
Kram!

Svar: ;) hihi.... magiskt är var det är. Inser mer och mer att min kropp skulle behöva ett hus på landet haha.... så jäkla lugnt och skönt här =) kramar
Mari

2013-07-14 @ 10:09:03
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: fight4fit

Precis så man ska ha det! Bara varva ner och njuta helt enkelt! Ibland känner jag att jag kan bli lite stressad av att jag "måste" göra massor när man är ledig. Men visst är egentligen de mest underbara att bara få slappna av och vara lite!

Svar: Mm, känner igen det där. Så dessa två veckor då jag är i Norr har jag bestämt att jag bara ska göra ingenting, annars är det något hela tiden. Vilket det annars alltid också är. Så ja, vila och bara vara, det behöver man.
Mari

2013-07-14 @ 10:20:48
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Sofia

Underbart. Jag hoppas på iallafall några liknande dagar när jag äntligen får min semester. :)

Svar: Det kommer du med all säkerhet få :)
Mari

2013-07-14 @ 11:19:04
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Alicia

Härligt! :)

Svar: =)
Mari

2013-07-14 @ 11:48:54
URL: http://alltidalicia.blogg.se
Postat av: Emma

Vad härligt det låter! Precis sådär som semestern ska vara. Önskar att jag hade någon mer vecka sammanhängande, men vad tusan. Det är det som är nackdelen med att vara student, man lär jobba när alla andra är lediga. Bra med pengar är det iallafall, så man ska väl inte klaga alltför mycket :)
Fortsätt och njut, ta hand om kroppen o kör på "lugnt". Härlig livsstil. Och ja, det är fantastiskt vad kroppen klarar av :)
Kram till dig!

Svar: =) Mysigt, riktigt mysigt.... Men sommarlov och bra ekonomi under studietiden är inte dåligt heller. Sådant behövs :)
Mm, här är det tema lugn.. så skönt =) kram
Mari

2013-07-14 @ 12:14:02
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Sofhie

Otroligt bra skrivet och du har så rätt så. Semester är till för att njuta och som du skrev, koppla av och lugn - tänka på hälsan. Underbara bilder och en galet snygg tjej!

Jag har själv två veckor innan det är dags att åka tillbaka till min ursprungliga hemort för ytterligare några veckors jobb och jag mosar min lilla minisemester med träning och vänner. Visst om det i mångas ögon inte klassas som lugn är det där jag mår som bäst, att ligga totalt utmattad i strechrummet får hela kroppen att bara le :D Samma som med dina kilometer längst vägarna.. vi har våra olika sätt att koppla och bara må bra och det finner jag väldigt härligt :)

Kram på dig!

Svar: Åh, fina du. Tack för dom fina orden <3 Mm, det är så himla viktigt. Lugn måste intas, i alla dess former, hur man än väljer att torka begreppet...

Träning är lugn, och speciellt på en stretchmatta !! =) Jag håller med...

Hoppas du har det toppen fina du. Var bor du förresten?
kramar
Mari

2013-07-14 @ 15:54:24
URL: http://sofhie.shapemeup.se
Postat av: Alexandra

Åh, semester. Njut av ledigheten i mitt ställe. Ser sådär härligt avslappnat ut. Och inte få kilometer där inte! :)

Svar: =) Det ska jag göra. Jobbar du i sommar? Nej det har blivit en del, skönt och jäklar vad benen orkar egentligen =)
Mari

2013-07-14 @ 21:17:42
URL: http://hejklassiker.blogg.se
Postat av: Karin O

HÄRLIGT!

Svar: :) Mycket. Har ni kommit fram?
Mari

2013-07-15 @ 08:51:55
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0