Riksgränsen i April !!

17 dagar har spenderats här i Sundsvall och jag tycker det känns som sisådär 9 dagar, allt går så himla snabbt, men idag är det dags att åka söderut (stockholm) igen. Till rutiner, vardag och allt vad det innebär. Trots att jag kommer tycka att det är jobbigt (läs:skitjobbigt) att åka härifrån så vet jag samtidigt hur skönt det blir, när rutiner och vardag är igång på riktigt. Att det innebär att David snart kommer hem från Thailand gör saken också bara ännu bättre, herre min tid så jag saknar honom. ♥ Men i alla fall, dagarna här uppe har varit helt magiska. Det är inte ens värt att försöka sätta ord på det...men ni förstår jag säkert vad jag menar :).
 
När jag nu sätter mig i bilen tillsammans med Carolina tänkte jag passa på att göra er som är skidtokiga lite avundsjuka :). Jag och Carolina har nämligen bokat en vecka i Riksgränsen i början av April. Gaaaaalet som jag längtar !!! Är redan nu väldigt taggad... känner man mig så vet man att slalom och fjälliv är bland det bästa jag vet. Ni blir väl en aningens avundsjuka va ?? ;).  Fjälluft, snö, sol, nypistade backar, spa, en vecka på hotell, en vecka med hotellfrukost ;), Carolina som sällskap, mys, natur och mycket mer..Ja, ni hör ju hur det låter :)
 
 Vi hörs i Stockholm :)
 
 
 (bilder från www.riksgransen.se )
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Åh, vad underbart! :)

Svar: Mm, det ska bli underbart =)
Mari

2013-01-06 @ 12:12:53
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se
Postat av: Jarske - Mitt liv i Barcelona

Spana in i min blogg för att se vilken bloggerska som fejkar sin bästa väns död och allvarlig sjukdom för att få läsare!

2013-01-06 @ 16:57:17
URL: http://nattstad.se/sannajarske
Postat av: Emma

Shit, ja, jag blir grymt avundsjuk! :D Så himla kul för er. Jag vill också ha någon sån där resa att längta till :)

Jag börjar också längta till vardagen. Bara det att jag inte vet vad jag ska göra i vår än. Känns skitläskigt. Ska få tag på ett exjobb, men det växer ju inte direkt på träd. Men, det ordnar sig nog snart :)

Hoppas resan till stockholm gick bra. Har du blivit frisk nu förresten?

Kramkram

Sv. Tack. Det är så tråkigt att inte få träna. Men idag är jag tillräckligt sjuk för att inte ens känna suget att gå dit. Då är det illa ;)

Svar: :) Det ska bli helt underbart. Känns toppen att åka med någon som känner precis samma sak och fjällivet och vad det har att erbjuda. Och ja, se fram emot något är magiskt härligt :)
Hm, jasså? Slut på studier, eller är det på slutspurten??. Vad är det för typ av exjobb du är ute efter?. Det ordnar sig ska du se, lycka till iaf :)

Resan gick jättebra, ingen trafik alls faktiskt. Märkligt nog !!
Jag mår mkt bättre =) så när jag kom hem blev det löprunda faktiskt.

Nej, uscha. :( då är det illa. Men du, kurera dig nu. Boosta kroppen med massa vätska och c-vitaminer, försök få lite frisk luft också. Kram
Mari

2013-01-06 @ 19:29:19
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Haha jag är faktiskt inte alls avundsjuk. Har inte åkt skidor i hela mitt liv. Har vart värre om du skulle till Mexiko eller liknande. ;)

Svar: Haha, underbart sagt :). Mexiko hade varit nice...
Mari

2013-01-06 @ 20:41:38
URL: http://borninmay.blogg.se
Postat av: Jouline

Åh vad kul med skidsemester! Ser jätte fint ut :)

Svar: :) Ja, det ska bli underbart. Har aldrig varit där men många säger att jag aldrig kommer ångra mig.
Mari

2013-01-07 @ 00:22:29
URL: http://stylebyjouline.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad härligt det ser ut. Älskar fjällvärlden!

Svar: :) Ja, jag med. Underbart !!!
Mari

2013-01-07 @ 07:54:58
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0