#TeamStockholm Vårruset !!

Vårruset som vi alla nog är väldigt bekanta med har sina startskott den 27:e och 28:e maj här i Stockholm i år, vilket brukar bli en hejdundrande fest, med både löpglada tjejer och massa annat roligt runt omkring. Ska ni springa?.
 
I år händer något nytt, så häng med nu. I samarbeta med B.A.B.Y och Vårruset anordnas ett "körslaget fast med löpning", där olika städer bildar team och tävlar mot varandra, under de dagar vårruset har sina lopp. Stockholm bildar två team, med Johanna och Veronica i spetsen. Dom båda Stockholmsteamen kommer ses som ETT enda team. Träningar, peppning, utmaningar osv kommer coachas av de båda tjejerna. Men när det är dags för vårruset så springer/tävlar teamen på olika dagar.
 
Teamen består av samanlagt 6 personer, som är noga utvalda av coacherna. Men det som är så bra i detta nu, är att ni ALLA kan vara med, trots att alla inte får plats i teamet för själva tävlan. Går man med i Facebooks-gruppen #TeamStockholm  så kan alla ta del av "veckans utmaning", träningstider (där ni självklart får medverka), tips och annan härlig inspiration för er egen fördel.
 
Tävlingen går ut på, och jag citerar Johanna.
"Tävlingen går ut på att få den bästa gemensamma lag-tiden OCH att "ragga" så många betalande deltagare som möjligt till Vårruset i Stockholm. Vi kommer att ha ett eget tält på fältet under själva lopp-dagen. Börja gärna värva medlemmar redan nu men be dem vänta med anmälningen till loppet tills vi fått information om exakt hur anmälningen ska gå till för att vi ska kunna tillgodose oss dem som "våra".
 
Och för att reda ut varför jag skriver detta inlägget, så kan jag härmed säga att jag är en av de 6 (egentligen 12) tävlande i #TeamStockholm. Wooohoo :). Jag kommer tillsammans med fem andra glada tjejer coachas, i huvudsak av Johanna . Vi tävlar tisdagen den 28:e maj, och då vill jag att ni ALLA ska vara där och heja. Vet ni med er att ni ska, eller tänker anmäla er till Vårruset så kan ni höra av er, så fixar jag så att du/ni blir en av oss. Ni vet, ju fler värvade deltagare ju större chans har vi att vinna :). Så kom igen nu kära läsare !!  
 
Jag kommer varje vecka, fram till tävlingen lägga ut en "veckas utmaning", som coacherna delger oss. Så snöra skorna och häng med, för nu kör vi :).
 
Frågor på det??
 
Vill ni läsa mer om tävlingen, så gå in här:
www.varruset.se
www.thebabynetwork.se
http://www.facebook.com/groups/624883507527784/
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vad roligt! : ) Vi har ett lag med jobbet dessvärre är jag inte anmäld eftersom jag inte kommit igång med springning ännu pga benhinnan.
Kör hårt! : )
Kram

Svar: =) Det ska bli riktigt roligt !! Haka på oss då =) kram
Mari

2013-04-08 @ 09:49:41
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Marie

Tyvärr så tror jag inte mina benhinnor är redo för löpning riktigt ännu, det är därför jag inte är anmäld med jobbet. : )

Svar: Ah okej ! Då ska du vara försiktig =)
Mari

2013-04-08 @ 10:01:49
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Sanna

Kul grej! Det måste vara roligt att samla ett gäng, träna tillsammans och peppa varandra. Heja er! :)

Svar: =) Ja, eller hur. Du kanske vill haka på ?!
Mari

2013-04-08 @ 12:25:00
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Crazylicious

Än en gång, superkul att du fått chansen att vara med på en sådan där grej! Heja heja!
Sv: På ICA :) Cirka 25 kr kostade brödet, så lite dyrare, men helt klart värt det!

Svar: Åh, tack fina du !!! Ska bli så otroligt roligt :). Ska kika efter de bröden imorgon.... mums :) kram
Mari

2013-04-08 @ 14:10:33
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Emelie pettersson

Åh vad roligt för dig. Jag hade själv velat varit med i teamgöteborg, men det var försent :( Men jag tävlar med dem endå.
Både du och jag är med på wegards hälsoresa 2013. Så jag tänkte se om du vet vad Masken, diagonallyft från mage, rulla stock och jägargångg. Dem är nya för mig så jag behöver lite hjälp :)
tack på förhand :)

Svar: Åh, nej vad synd. Men då är det en himla tur att man kan vara med ändå =) Hoppas det går bra !! Vad roligt :). Hur går det för dig ? Jag kom av mig lite då jag var på semester, men försöker hänga på... har fullt upp med så mkt annan träning känner jag, men jag blandar hennes pass med mina. :) Följer du hennes bara?!. Jägargång och masken har jag själv faktiskt ingen aning om, testade att googla men fann inget. De andra övningarna kan du googla såg jag, så förstår du lättare, så svårt att förklara med ord här =) Hoppas du hittar, annars får du hojta till igen. kram
Mari

2013-04-08 @ 15:11:11
Postat av: Sofia

Men jäklar vad kul. Heja! :)

Svar: Ja, det ska bli superskoj =) Heja heja !! :)
Mari

2013-04-08 @ 20:35:54
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: emelie

Ne jag följer det inte slaviskt utan gör mer som du! Måste köra lite mer löpning än vad dem passen är. Men d är alltid gött med lite inspiration.
Då ska jag gå in och googla.
Ha en fin vecka, nu hoppas jag att våren har kommit till Göteborg för att stanna :)

Svar: =) Okej. Men huvudsaken det passar en själv. Jag petar också in mkt löpning =) kul med nya pass, upplagda av andra. Så det är en kul grej !!! Kör hårt nu =) kram
Mari

2013-04-08 @ 21:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0