Löpning med kvalité !!

Långdistans, intervaller, fartlekar, kortdistans, skingra tankarna-runda, löpteknik osv osv. Det spelar egentligen ingen roll hur, men som oftast har jag tänkt en tanke kring hur löppassen ska se ut innan jag beger mig ut. Inte jämt, men ganska ofta. Trots tankar kring hur det är tänkt att se ut så bestämmer jag mig oftast efter drygt 1 km, då jag vet hur pigga benen känns. Jag går lite efter att inte ha för höga förväntningar när jag sticker ut, för då, men inte alltid blir det bara en misslyckad runda. Det är bättre att känna efter, och sedan avgöra. Enligt mig i alla fall... jag vet inte hur ni resonerar?
 
Men i alla fall, igår var tanken att träna rygg/biceps på gymmet, då jag tyckte det passade fint när det ändå regnade och stormade ute. Jag laddade för det hela dagen, skrev upp lite övningar jag inte fick missa och kände mig riktigt pepp. MEN, molnen sprack upp och solen tittade fram vid 18-tiden, lägligt till att mötet på jobbet var slut. Gymmet kändes långt borta i detta nu, och så förblev det. Jag traskade hemåt, bytte om och gav mig ut och sprang istället. Det blev inga förberedelser, urdålig matuppladdning (läs: en smörgås och pumpakärnor), snabba vändningar och inga tankar alls kring hur passet skulle läggas upp.
 
Hur tror ni det slutade? - Jo, hörrni. Passet blev av bästa kvalité!! Lätta steg, skrytsamt bra tempo, larvigt bra låtar i öronen, sol i ögonen, 13 grader (trots att klockan var 18.30) och andra underbara tankar snurrandes i huvudet gjorde detta till ett grymt avslut på en annars väldigt bra torsdag.
 
Trots snabba vändningar och noll förberedelser så kan det mesta bli hur bra som helst, bara man vill :)
 
- Jag är sjukt tacksam över mig själv, som lärde mig springa (på riktigt) där för drygt 4 år sedan !!!
 
Vad har ni för relation till löpningen?
 
 
 
 
 
Helgens planer; Fredagslöpning/mys med David, träning med #TeamStockholm på lördag, Crosstraining på söndag och där emellan allt så vill jag njuta av solen som tydligen ska vara framme :) Vad hittar ni på?
 
Trevlig helg !!!
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Löpning är den träning som jag känner ger mest och som passar mig.

Svar: Skönt att känna så =) har du sprungit länge??
Mari

2013-04-19 @ 13:45:19
URL: http://www.accessoeramera.nu
Postat av: KMstyle

jag älskar att springa, för något år sen så sprang jag i princip varje dag. Men sen så har det dött ut lite och jag har knappt orkat tagit mig ut. men nu försöker jag återigen att hitta den där känslan, för jag tycker ju om det så himla mycket!, och varvar dessutom med gym. hoppas på att klara av en mil i sommar :)

Svar: Härligt =) inte illa med löpning varje dag,,, riktigt bra !! Jag älskar löpning, så enormt bra träningsform !! kraam
Mari

2013-04-19 @ 18:23:21
URL: http://kmstyle.blogg.se
Postat av: liborius

duktig du är!!:)

Svar: Tack snälla !! =)
Mari

2013-04-19 @ 18:28:21
URL: http://liborius.se
Postat av: Paula Moisiola

Fin blogg! Titta gärna in på min blogg och svara på vad jag kan göra för videobloggar! Kram :)

http://paulamoisiola.blo.gg/2013/april/fraga-till-er.html#comment

2013-04-19 @ 20:54:38
URL: http://paulamoisiola.blo.gg
Postat av: Loa

Jag håller med! Sätter man för höga krav blir det heller inte lika kul. Kör man som det känns kan man bli riktigt nöjd och stolt även om man inte pressar någon tid eller klarar ytterligare en intervall.

Svar: Eller hur, så är det verkligen !! Allt blir mkt bättre, till och med de passen som känns mindre bra blir liite bättre.
Mari

2013-04-20 @ 07:53:15
URL: http://loalindberg.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Det låter verkligen fantastiskt. Jag önskar så att jag kunde tvinga fram den där känslan. Haha.

Svar: =) den kommer fina du, den kommer !!!! kraam
Mari

2013-04-20 @ 18:47:52
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0