Kung Markatta, Ecoliving och Raw Bite !!

Det händer att jag köper nytt, provsmakar, recenserar i det tysta för mig själv och tänker sedan att jag ska visa er. Men jag glömmer liksom av mig, men nu ni, nu ska ni få många godbitar i ett och samma inlägg. Håll till godo :)
 
 
Först och främst, till er alla som älskar att botanisera i matvarubutiker så kan jag tipsa er om Hemköp vid Hornstull, där dom nyss byggt om. Hade det inte varit för träningen med #TeamStockholm i onsdags så hade jag nog varit kvar där inne fortfarande. Oj oj så mycket trevligt dom hade. Har ni varit där?
 
Trött, frissigt och bångstyrigt hår får nog många efter en lång och kall vinter. Minst sagt jag i alla fall, och att jag burit mössa en hel del har nog inte gjort saken bättre. Tvärtom. Så fukt och annat skonsamt mot håret har jag försökt mig på att leta fram här på vårkanten, men tycker mig inte alls bli särskilt nöjd. Därför ville jag, efter att ha läst så otroligt mycket bra om hårprodukterna på www.ecoliving.se ge dom en chans. Har ingen som helst erfarenhet av dessa grejer, endast positiva ord från andra kunder. Så vi får se hur det blir, för jag har nämligen bara testat shampoot och balsamet en tvätt. Så en mer ordentlig recension av detta får ni lite längre fram.

Har ni någon erfarenhet av Ecoliving?
 
Kung Markatta och Raw Bite har nog ingen missat vid det här laget. Märket Kung Markatta gör otroligt bra grejer enligt mig, och att det är ekologiskt gör saken bara ännu bättre. Vilken är er favorit därifrån?. Vet inte om det är nytt, eller om jag bara missat det, men att Kung Markatta gjorde godis viste jag inte. Så två påsar åkte med hem, var bara tvungen att testa. Rent, fräscht och otroligt gott smakade det. Om det är bättre än "vanligt" godis har jag ingen aning om (vilket jag tvivlar på), men ändå smakade det "rent" på något sätt. Svårt att förklara. GOTT var det i alla fall, och det är ju huvudsaken :)
 
Raw Bite, ekologiskt, 100 % naturliga och råa ingredienser. Mer behöver jag kanske inte säga??. Underbar nötbar som faktiskt är på topplistan just nu. Coconut och Raw cacao är favoriterna. Din favorit?
 
(nej, detta är inget sponsrat inlägg. Helt på mina villkor. Vill bara ge er bra tips).
 
Shampoot och balsamet finner ni på www.ecoliving.se
Kung Markatta och Raw Bite finner ni i välsorterade matvarubutiker.
 
 
 
Raw bite - Coconut, Djungeldjur - Mjuka skumdjur med fruktjuice från ekologiska frukter, Snacksmix Choklad - Gojibär, sojabönor, nötter och russin. Tummen upp för allt detta :)
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

nice :D

2013-04-26 @ 10:27:47
URL: http://byfia.com
Postat av: Emma

Åh, schampoot känns som nåt för mig :) Älskar kokosdoft! Angående kung markatta köper jag mest baljväxter/fröer och liknande därifrån, så det finns helt klart mycket kvar att testa ur deras sortiment. Men det får nog bli när jag har börjat jobba. Det är ju tyvärr inte så billigt att välja de ekologiska alternativen alla gånger...

Hoppas du får en finfin helg!

Kram

Svar: Ja, testa. Det luktar gudomligt, och verkar funka riktigt bra. På mitt hår iaf :). Inte alls dyrt heller. Ah okej, spännande. Det är något jag inte testat, men kanske borde göra. Några bra tips? På den butiken jag var på, fanns det helt otroligt mkt från det märket, men jag fick hålla fingrarna i styr. För det är som du säger, ett dyrt alternativ..... Kram fina du
Mari

2013-04-26 @ 11:45:44
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Lina

Vad grymt!

Var gärna med i min tävling på bloggen där du kan vinna en valfri väska från JumpFromPapers! Ett företag som etablerat sig i USA, Taiwan, Malaysia m.m, de kommer snart till Sverige och har sjukt coola väskor som är i 2D :D Titta själv på bloggen, de ser hur coola ut som helst haha!

2013-04-26 @ 19:40:59
URL: http://linaohlsen.se
Postat av: Emmas träningsblogg

Oj, hade ingen aning om att de gör godis! vad spännande :) Rawbite har jag testat! Dock bara två smaker, men de var goda :)

Svar: =) Nej det var också något nytt för mig, fanns hur mycket som helst. Massa olika varianter. Ska se om jag kan fota och visa, riktigt gott var det också. =) Sov gott ! kraam
Mari

2013-04-26 @ 21:44:25
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag älskar Raw bite cocos. Den smakar ju typ som bounty. Supergod! :)

Svar: Ja, mums. Underbart =)
Mari

2013-04-26 @ 21:45:11
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Crazylicious

Kung Markatta är ju bara fööör bra! Inte bara är man snäll mot naturen, man får i sig bra saker också :)

Svar: Mm, håller med... älskar allt därifrån =)
Mari

2013-04-27 @ 17:04:23
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0