En veckas träning och lite annat !!

Förra veckan lämnade jag en enormt bra träningsvecka bakom mig, helt sinnessjukt bra faktiskt :). Den har gett resultat och jag är samtidigt så sjukt pepp på allt just nu. Kanske att det finns lite höst-det-är-mörkt-trött-skulle-vilja-vara-ledig-känslor, men dom får dränkas med massa härligt uppfriskande träning. Och ja, det hjälper enormt !! Så jag får nog säga att jag är enormt nöjd med denna veckan också...
 
Eller vad säger ni?
 
Onsdag- Cykel 25 min. Styrkedel: Ben !
Torsdag- Promenad 40 min.
Fredag- Vila
Lördag- Löpning 8 km. Styrkedel: Ben, mage och rygg.
Söndag- Crosstraining 55 min.
Måndag- Löpning 9 km.
Tisdag- Vila
Onsdag- (idag) Löpning, hade tänkt 10 km.
 
Hur ser det ut för er ?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilken bra och varierad träningsvecka. För min del har det "bara" blivit styrketräning och yoga sen jag kom hem från semestern. Längtar efter att bege mig ut i spåret men har svårt att komma iväg efter jobbet när det är så mörkt!

Svar: Men det är ju inte "bara", någonting är bättre än ingenting. Säg till så kanske vi kan ta en runda tillsammans, runt Årstaviken. Jag är ju i dom delarna av stan ibland =)Hur har du det annars?!
Mari

2012-11-21 @ 10:07:51
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Thowe - gymtokig.se

Hej Mari! Såg din kommentar i Evelin o Claras blogg, kan tala om att jag kommer att baka nyttig julbak och dela med mig utav recepten i min blogg :) kram

Svar: Åh men vad kul, då ska jag med all säkerhet kolla in dina recept :) vad kul !!!! Kraaam
Mari

2012-11-21 @ 10:30:58
URL: http://gymtokig.se
Postat av: Marie

Vore skoj men du springer nog snabbare än mig, jag är ingen snabbspringare. Annars är allt bra! Kram

Svar: :) Jag är expert på att lägga tempot efter den andra, drar ibland iväg när jag vet att det är okej att göra det. Men nejdå, vi skulle säkert kunna springa i samma tempo :) hur mår du?
Mari

2012-11-21 @ 14:04:54
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: nicole

gud vad härligt :) själv kämpar jag fortfarande med att hitta tillbaks till rutinerna och har dagligen debatter med min inre latmask. Inte helt lätt när rutinerna kommer ta skada igen från fredag då utbildningens steg 2 drar igång. Men skam den som ger sig ;)

Svar: :) Känns så himla bra.. Försöker så gott det går att känna efter vad jkroppen säger, så jag inte kör ner i en svacka. Men just nu känns det otroligt bra !!! Men du kämpar på oerhört bra, ser ju det både på bloggen och instagram. Att skolan tar tid, det måste den få göra. Du är superduktig !!!! :)
Mari

2012-11-21 @ 14:23:11
URL: http://nicolesoraya.wordpress.com
Postat av: ebba

Hallå! Frågestunden på min blogg är fortfarande igång och skulle vara jätte kul om du ville slänga in en fråga också då det gör det hela mycket mycket roligare dessutom skulle jag vara hjärtligt tacksam! Btw, super snygg blogg! Kram :)

2012-11-21 @ 18:05:32
URL: http://ebs.blogg.se
Postat av: Kompakt

Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg? snabblänk: http://kompakt.blogg.se/2012/november/bli-veckans-blogg-v47.html#

2012-11-21 @ 21:58:39
URL: http://kompakt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0