En paus !!

Känner att lite allt möjligt har fått stått åt sidan nu ett tag, alla måsten som egentligen brukar stå ristade i sten under veckorna har skjutits åt sidan. Det är strongt gjort om man heter Mari. Men i ungefär en veckas tid har jag bara varit tvungen att göra så, jag har helt enkelt skjutit allt åt sidan och bara gjort det jag känt för. En kär vän intalade mig det härom dagen, att jag måste ge mig den tiden. Speciellt under denna perioden i mitt liv, då allt kanske inte riktigt är på topp. Glöm aldrig det sa hon, och jag tänker nog aldrig göra det heller.

När ni läser detta så har jag förhoppningsvis (håll alla era tummar och tår) fått klarheter i hur saker och ting ligger till. Och jag kommer förmodligen, hur det än blir berätta med några enstaka ord om vad som sagts.

Ta hand om er ♥





(google)


/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Karin

Tack vad roligt att det uppskattades:)

2012-06-05 @ 13:26:48
URL: http://endorfinkickar.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv:Tror att det är för att min pappa alltid hållt på med olika sporter och sprungit/åkt massa olika lopp. Till slut blev jag också intresserad och började med samma sak :)

2012-06-05 @ 14:35:10
URL: http://andaa.blogg.se/
Postat av: Katarina

Det är väldigt viktigt att man ger sig själv den tiden ibland. Man kan inte alltid vara på topp. En anledning till att min mara inte blev som jag planerat var att jag fick lägga ner allt, inklusive träning. En stor grej för mig och ännu större grej att fixa en mara då.

Man måste lyssna på kroppen ibland! (Eller helst jämt)

Kram och tack för dina ord!

2012-06-05 @ 16:56:36
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Elsa

Fin blogg!!!

2012-06-05 @ 20:02:32
URL: http://stylebyelsa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0