Utmaningens 19:e dag !!

Fredag och jag har liksom bara flugit fram, allt har gått så oerhört enkelt idag. Jag har inte en enda gång gäspat och längtat hem till soffan. Det är ju ändå fredag och jag brukar alltid slappna av och bara längta efter helgen. Men icke. Fredagen den 20:e januari 2012 var en väldigt bra fredag. Det tackar jag för !!!


Om vi ska gå över till Utmaningen istället, mer än halva Januari har gått men jag har inte gett upp. Vilket jag heller inte tänker göra. Det är 11 dagar kvar och jag ska som jag alltid bruka, kämpa ända in i det sista. Någon form av träning varje dag, hela Januari. Ja, det kan tyckas låta väldigt jobbigt. Jag tänkte den tanken när jag hoppade med i Utmaningen. Men bara efter några dagar tog jag tillbaka dem orden, detta är banne mig det bästa jag gjort. Att vara trött (en sådan trötthet man känner när man inte tränat på länge) vet jag knappt hur det känns att vara längre, på min kropp ser man stora förändringar och jag har varje dag vaknat upp med ett leende på läpparna och känt att den kommande dagen kommer bli superbra. Allt detta på grund av varierad och rolig träning, varje dag. Helt underbart om ni frågar mig.

Dagens träning. Jag har som sagt varit på hugget idag, likaså när det gäller träningen. Imorse blev det en rask promenad till jobbet på cirka 30 minuter. Träningsväskan var med, så direkt efter jobbet blev det Friskis. Jag var drygt 40 minuter tidig, så jag hoppade upp på löpbandet och sprang i 30 minuter innan intensivpasset började. Jag lovar att känslan är total, när man avverkat så pass mycket under en och samma dag.

NU är det helg ♥







/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Carro

Men guud så härligt! Och gott jobbat med så mkt träning!

2012-01-21 @ 08:36:47
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0