Friluftsfest i Sundsvall !!

En fullspäckad helg, helt klart. Men försbaskat rolig. Jag tog tåget upp med Helena och Susanne i fredags, Mc Donalds, tårta hos Carolina och handling fick bli fredagskvällens sysslor. Helt klart mycket godkänt.

Lördagen bjöd på sovmorgon, för vissa (inte för mig) och en härligt god frukost. 13.00 skulle vi som sagt vara på plats, vilket vi också var. Nääästan ;). Innan alla vara samlade hann vi umgås, brottas i snön och heja på alla okända ansikten. Underbart väder hade vi också. Fyra olika lag, med fyra olika namn. Sedan körde festen igång.

Samarbetsövningar och massa bus hade Carolina lagt upp på schemat. SnyggCarros Änglar som "mitt" lag hette briljerade, flera gånger. Sjukt roligt hade vi. Göra upp eld och tanka kroppen med mat behövdes, så det blev korvgrillning och ännu mer prat med dem nya ansiktena. Lekarna fortsatte efter korven, likaså festen som skulle bli till den bästa på väldigt länge :).

Efter 3,5 timme utomhus
behövde vi värma oss. Så den kylda drycken, badkläderna och handdukarna åkte fram. Bastun var varm och vi redo att inta den. Oslagbart skönt, fast jag inte tycker bastning är någon favoritgrej. Åka pulka i bikini var helt klart något nytt också, jag och Carolina antog den utmaningen. Heeej !!! vad det gick :).

Kvällen fortsatte med älgwook (tillagad utomhus), vin, tårta, tipsrunda, snacks, skratt, musik och mycket mer. Carolinas 30-årsfest, den 28:e januari 2012 kommer aldrig glömmas. Tack vännen ♥





..huset där vi höll till..



..födelsedagsbarnet och jag..


(återkommer med bilder, ska fråga damen om det är okej att lägga upp dem först.)

/ M A R I





Kommentarer
Postat av: Carro

SV:



Spinningen var jobbig, men jäääklar vad roligt det var! :) Vet inte riktigt hur det ser ut på andra gym, mitt gym tog det här initiativet själva! Men fråga på ditt gym om dom inte kan köra något liknande, det brukar vara uppskattat med önskemål :D

2012-01-30 @ 08:24:12
URL: http://carrostraning.blogspot.com
Postat av: Chefen

nice blogg

2012-01-30 @ 08:34:59
URL: http://bloggturk.blogg.se/
Postat av: Monia



Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Har du inte barn själv kan det vara en bra present till någon. Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)



http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

2012-01-30 @ 10:56:55
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0