Köttbaren i Stockholm !!

Igår blev det tight med tid, så jag skippade helt enkelt att skriva något. Men idag är jag åter och förhoppningsvis kommer det några inlägg senare :). Skärtorsdag och jag tänkte jobba några timmar, för att sedan packa väskan och ta tåget till Sundsvall. Oj oj så jag längtar.

Hur och vart firar ni Påsken?

Men över till rubriken. Igår besökte jag Köttbaren här i Stockholm, för första gången faktiskt men det var förtusan inte för sista gången. Vilken smakupplevelse. Kött på enligt mig lite annorlunda vis, men jag anar att det är så kött ska både smaka och serveras. Jag åt en oxchili-gryta som var bland det godaste jag stoppat i min mun. Så har ni vägarna för förbi Stockholm eller rent utav bor här, så tycker jag du/ni ska traska upp till Tegnérgatan 32 och njuta ett slag.







/ M A R I





Kommentarer
Postat av: sara

Min påsk är väldigt oplanerad. Har ingen ledighet här i Kina över påsk så jobbar på som vanligt. Har dock ett påskägg med godis från Sverige :-)

2012-04-05 @ 15:03:28
URL: http://lifeinshanghai.se
Postat av: Anonym

hejsan! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag har ganska nyss börjat blogga och skulle vilja veta lite hur min blogg kan bli bättre,och vad som är bra med den. jag hoppas även att vi kan följa varandra på bloglovin, säg till om du skulle vilja det :)



Kram / http://vendelagranberg.spotlife.se

2012-04-05 @ 19:50:07
Postat av: vira

fin blogg!

2012-04-05 @ 21:09:53
URL: http://viras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0