Gondolen !

Min höjdrädsla sattes på prov igår kan jag lova, men det gick jättebra :). Det blev två glas vin uppe i Gondolen igårkväll vilket var riktigt trevligt. Jag börjar hitta fler och fler trevliga ställen som jag gärna går tillbaka till, och detta är riktigt njutbart faktiskt :).

Idag är det sovmorgon, torsdag is the shit liksom ;). Har varit vaken sedan 08 på grund utav gubbarna som håller på att gräva utanför, suck. men men.. Dammat, diskat, käkat frukost, bäddad rent i sängen och gjort mig iordning har jag då istället hunnit med. Flitiga lisa, eller hur ?? Men då hinner jag det jag måste hinna med ikväll också, - tvätta och löpträna !!

Vet inte om jag har berättat, men imorgon kommer mina föräldrar (och kanske min äldsta syster) ner och hälsar på. Det är väl kanske därför jag städar och fejar lite extra, det måste ju vara fint när man får finbesök :). Mysigt ska det bli... ♥



Där uppe satt vi igår..

/ M A R I


Kommentarer
Postat av: Sandra

Härligt med sovmorgon!



SVAR: Jag försöker hålla igång så gott det går, mår som bäst när jag får träna. Haha nej eller hur? Det är verkligen hur skönt som helst att snöra på sig skorna och dra ut på en löprunda. Frisk luft + motion, två flugor i en smäll liksom. Underbart!

2011-03-31 @ 11:08:46
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Gillar inte heller höga höjder, fast det beror på var man är. Lägenheter och sånt är ingen fara, värre med pariserhjul eller så :P

2011-03-31 @ 12:25:00
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej! Söt blogg! allt bra med dej? Kram

2011-03-31 @ 13:07:30
URL: http://shaakeit.blogg.se/
Postat av: Emelie - Mamman som ÄLSKAR vitt

Vad härligt ju, måste varit en fanstastisk utsikt! :)



Önskar dig en trevlig dag, kramar!

2011-03-31 @ 13:08:48
URL: http://njutensmula.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: vad bra, för jag älskar att träna tills det värker dagen efter när jag väl tränar ^^

2011-03-31 @ 13:12:11
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0