En superlördag !

Jag gick hemifrån vid 12-tiden igår, var hem en snabbis och bytte om vid 20-tiden och sedan kom jag hem vid midnatt. Jag var med andra ord ute på äventyr hela dagen. Vi hade en riktigt bra dag tillsammans, jag och Carolina...

- Vi möttes upp på Lidingöbanan, åkte in till NK och bytte några grejer som Carolina hade köpt där. Sedan åkt vi ner på bottenvåningen och gick lös på alla te-sorterna dom har att sälja där. Mmmm !!!! Det blev "Champagne" för mig, underbart gott. Någon som druckit det ? Magarna kurrade så vi gick till Gamla Stan, - Muren !! (vilket nu har nominerats till mitt favoritställe) för att käka lunch...Såå gott !! Götgatan fick sig en omgång också, sedan åkte vi tillbaka till ön..

- Sushi blev det till middag, hemma hos Carolina. Massa skratt, prat och ännu mer skratt roade oss i några timmar innan vi begav oss till Danderyd. Till en kompis till Carolina. Det var vin på gång, men bara ETT glas vin som jag och Carolina så hårt höll på. haha. Det blev en kväll med vin, bra musik, skratt och massa tjejsnack. Sedan begav jag och Carolina oss hem, dom trötta pensionärerna hade ju ändå varit vaken sedan 07. haha.











En superlördag helt enkelt

/ M A R I





Kommentarer
Postat av: Carro

åå jag älskar sushi!



Hoppas du med får en bra söndag! :)

2011-03-27 @ 11:37:47
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: ellen

Åhh, sushi!!

2011-03-28 @ 14:23:20
URL: http://ellencsordas.blogg.se/
Postat av: Erika

mmm nu blev jag sushi sugen!

2011-03-28 @ 21:55:32
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Wobi

Sushi gud så gott, är du ett fan av sushi??

Jag är det! <3

2011-03-29 @ 17:26:53
URL: http://mymuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0