Höga Kusten here we come :)

När ni sov som skönast smög jag upp och gjorde mig iordning, drack en stor kopp kaffe och packade en liten väska. Jag, mamma och pappa är nämligen på väg upp till Höga Kusten. Närmare bestämt till - Nordingrå !!! Tror att jag har nämnt det förut, men det är helt klart mitt bästa smultronställe. Helt fantastiskt. Jag lovar er massa bilder.

Mer om vår dag kommer jag berätta när vi åter är hemma ikväll. Kanske att det blir imorgon också, beroende på hur sent det blir. Ha nu en underbar dag där ute. ♥




Två bilder tagna förra året då vi var där.

/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Born this way

så mysigt det ser ut =)

2011-07-13 @ 11:34:04
URL: http://rebecaelizabeth.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! jag skulle vilja tipsa dig om min ny statade blogg som heter: http://marcuzbooi.myshowroom.se/ jag är en 14 årig kille som bor i en stad som heter Nybro och den här bloggen handlar om min vardag och tips till andra tånåringar i min ålder. Så jag hoppas verligen att du vill följa med min resa kram!



Självklart behöver man inte vara en tångåring för att läsa bloggen :) Jag försöker skirva inlägg för alla åldrar på bloggen så jag tror nog att alla hitta något intressant att läsa om varje dag :)

2011-07-13 @ 12:09:34
Postat av: www.travel-in-uzbekistan.com

truly loved the article added to my favourites

2013-03-15 @ 06:46:55
URL: http://travel-in-uzbekistan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0