Flaggorna på halvstång !!

Flaggorna vajar på halvstång, jag och säkert många fler hedrade dom drabbade med en tyst minut vid 12-tiden. Den kalla kåren som gick längst min ryggrad under den stillsamma minuten ligger fortfarande kvar. Jag kommer aldrig förstå detta. Jag är väldigt berörd. Att en person med så mycket hat inombords fanns, kunde jag i min vildaste fantasi aldrig tro. Men nu vet jag. Det är vidrigt.

Jag tänker på er alla ♥

Efter detta inlägg ska jag ta mig ner till stan, möta upp Marie, göra något annat, sluta tänka och bara promenera runt. Att försöka tänka på något annat måste vi nog alla göra en stund...





/ M A R I


Kommentarer
Postat av: pinkypanky

ja det är sant. Jag tror det är bra att alla försöker göra saker, sysselsätta sig och framför allt umgås, det blir en naturlig del att prata om det då.



Du såg ju mitt tränings resultat idag,m 700 kcal på löpbandet under lunchen, vad som helst för att lägga tankarna åt sidan!

2011-07-25 @ 14:33:10
URL: http://pinkypanky.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Ja det är ju verkligen det, jag har föräldrar som jobbar otroligt mycket och det gör ju jag med så det är svårt. Plus en syster bosatt i ett annat land så att få den där familjetiden är inte lättt men nu är vi alla hemma och samlade för ett tag det gäller att passa på :) Familjen är absolut det finaste man har, det gäller att vårda det ordentligt.



Ja usch, det går inte att tänka tanken på hur man skulle göra. Tanken slog mig igår när jag läste om folk som hade klarat sig från ön och funderade en stund på hur man själv skulle ha reagerat eller vad man skulle gjort i deras ställe.. det går inte. Det är omöjligt att sätta sig in i det de varit med om. Nej ingen kommer nog att förstå, för då måste man kunna tänka som ett monster och den förståelsen vill jag gärna vara utan.



Ja handbollen var kul. Det var skönt att få tillbaka lite av sin vardag igen, nu är jag laddad att börja jobba igen! :)

2011-07-25 @ 16:43:02
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: My

hoppas även du har en bra dag :)

2011-07-25 @ 17:25:25
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: Miss E

Fy vad hemsk person som kan göra något sådant!

2011-07-25 @ 18:23:53
URL: http://timelimits.blogg.se/
Postat av: Julia

Så hemskt det som hände i Norge... :( Alla tankar till de drabbade och deras anhöriga. <3



Jag vill tipsa dig om en väldigt bra sida där man lätt tjänar ihop poäng till gratis presentkort på bl.a. H&M, Nelly.com och Kicks. Jag har fått hem presentkort för över 1000kr, så sidan går att lita på!

Bli medlem här: http://www.gratismakeup.se/?r=169547

2011-07-25 @ 18:25:12
URL: http://www.gratismakeup.se/?r=169547
Postat av: bella

finns inga ord för sånna.. så overkligt, så hemskt! Det får bara inte hända sånt här.. så orättvist!

2011-07-26 @ 03:29:13
URL: http://belladavis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0