Till Sundsvallsfolket !!!!

Märtha sökte på "Finlandsbåten i sundsvall" på google (observera, hon hade tråkigt) och hon började plötsligt asgarva. Jag var inte sen om att få veta vad som var roligt !!!! Och om man kommer från Sundsvall så vet man att utelivet där inte alla gånger är såååå bra. Så ni som inte har anknytning till Sundsvall kan genast sluta läsa, för ni kommer ändå inte förstå något. Men ni från Sundsvall, here we go.


För att förstå vad det handlar om, en kille (som inte kommer från sundsvall) har bloggat och frågat om vart i Sundsvall han ska gå ut. ?????

(Detta är några av kommentarerna på hans blogg)

" Du käkar på AllStar, sedan stannar du kvar där om du vill ha en avslappnad utgång, annars går du på Stadshuset om du vill träffa 18-20-åringar, Oscars 23-30-åringar, Svennsons om du vill hänga med dom creddiga och hockeybögarna och Memento istället om du vill gå på Finlandsfärja, typ."

" Först drar du på Svenssons, för lite förkrök och sedan vidare till Stadshuset. Om du är ute efter lite äldre generationer drar du på Oscars. Alla dom här krogarna ligger vid stortorget."

" Då skulle jag rekommendera Irish som första stopp, god dricka, trevlig miljö. Sedan kan du dra vidare till Memento Palace om du gillar karaoke, dansgolv, rockbar och en massa yngre snygga tjejer ihopblandat i en enda röra. Är du ute efter cougars så funkar Daltons bättre."

" Ha ha.. Cougars på Daltons. Seriöst, om du vill ha en bra kväll i Sundsvall så stannar du inne på Hotellet med ett sexpack folköl och tv4."


Notera att killen mellan dessa kommentarer skrivit att han var tveksam till utgång. För hans bästa så hoppas jag att han stannade på hotellet....


* Cougars - Kvinnor som gillar yngre män.
Creddiga - Dom lattedrickande personerna på Café Charm. (observera, detta gäller bara sundsvall).
Stortorget - I alla mina år jag har bott där, så har stortorget alltid hetat STORA TORGET !!!

Om utelivet i Sundsvall säger Girltalk.se detta " I Sundsvall kan du festa som en prinsessa varje helg. Sundsvalls nattliv bjuder på något för dom flesta. Stämningen är garanterat party året om, även om sommaren och lönehelg givetvis gör sitt för utelivet. Nedan ser du några av alla heta uteställen, nattclubar och barer i Sundsvall.
- Irish Pub
- Seaport Bar (hallå, stängde inte ni på 90-talet?)
- Svenssons Kök & Bar (för dom creddiga, eller hur var det??)
" Har du tips på fler heta uteställen och clubar i Sundsvall där det är bra fest?? Skicka ett mail till oss på:
[email protected] så lägger vi till dom i guiden happyparty ! "

Som sagt, detta är sjukt roligt om man ha anknytning till Sundsvall. Jag lovar att fler än jag sitter och skrattar nu :). Jag och Märtha ville bara bjuda på detta, en kväll som denna. Hoppas det roade er lika mycket som det roade oss.... PATETISKT !!!!


/ M A R I






Kommentarer
Postat av: karin

:D

2010-11-29 @ 23:01:18
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/
Postat av: Laila

haha nu vet man vad cougartown betyder då :P

2010-11-30 @ 11:06:59
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

hej =)

Hur mår du ?

själv mår jag bra =)

2010-11-30 @ 12:19:57
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0