Torsdag 27:e Maj och en rolig kvinna på Lidingö !!

Är man trött om man tar upp SL-kortet när man ska låsa upp ytterdörren ???. - Hm, jag antar det. I alla fall slut i huvudet..Men det är ju bara jag, vi kanske inte ska bli så förvånade ändå :).


Ännu en dag har varit strålande, klev upp vid 05-tiden i morse och blickade ut mot en klarblå himmel och massa sol. YES tänkte jag, ännu en dag med strålande solsken :). Hm, några timmar senare mulnade det på och har så varit idag. Eller ja, solen har tittat fram då och då och det har varit varmt. Så jag klagar inte !!!!! Idag har inneburit massa möten, som vanligt på torsdagar med andra ord.. Sedan blev det utomhuslek på eftermiddagen, det blev brännboll och lite fotboll. Kul !!!! När jag åkte hem stannade jag i Liljeholmen en stund, ville inte bara åka hem och sätta mig. Det blev en jeanstunika och ett färgglatt/randigt linne. (anar trängsel i garderoben nu, tyvärr). När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle ut och springa (som att jag inte var trött redan), sagt och gjort. Det blev två varv runt Årstafältet och sedan hem och skura badrummet. Har inte gjort klart allt dock, jag gav upp helt enkelt. Får skylla på att jag är trött..:). Som ni märker har jag haft fullt upp hela dagen, men det gillar vi. Snart är det ju helg :).


" Jag har sprungit efter massa killar i otid, men vad fick man ?? En gangster som vill gifta sig. Ja va fan, gifta sig kanske man kan göra. Det är ju bara att sticka när man inte orkar mer. Blå linjen mot akalla, sedan upp mot vänster. Jag ogillar att springa efter massa grabbar, men han var skitsnygg alltså." Ha ha ha jag kunde knappt hålla mig för skratt, jag fick bita mig i läppen och försöka tänka på något annat när jag hörde detta. Det var nämligen en kvinna på busshållsplatsen som stod och pratade med sig själv....ha ha ha.. Det finns bra roliga människor :).


Nu blir det ut och vattna blommorna och sedan soffläge...Känns som jag behöver det :).






/ M   A   R   I


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0