Gott och blandat !!

Shit vad jag är effektiv. Blir nästan rädd för mig själv :). Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Jens, där jag hjälpte honom att slänga massa möbler osv. inför den kommande flytten. När saker och ting var slängda började vi packa i kartonger, dra lakan och sortera. Sedan blev det film och slapp i soffan. Välbehövligt efter att vi båda varit så duktiga :). I morse fortsatte vi med packningen och hej vad det gick.. Sedan begav jag mig hemåt, surrade med Märtha en snabbis innan hon drog till jobbet. Tyckte sedan att jag inte skulle sätta mig i soffan och slöa till, så jag tog och vände upp och ned på hela badrummet och storstädade. När jag ändå var igång blev det att jag storstädade hela lägenheten också. Är jag duktig eller är jag ?! ;). Efter städningen blev det en lång dusch med peeling och allt vad det innebär !!! I morgon åker jag till Jens och fortsätter att hjälpa honom med packningen, så nu har jag med gott samvete satt mig i soffan för att vila upp mig lite...


Rensar min mobil med bilder ibland, och detta var vad jag hittade:




Tre härliga bilder från vår heldagsutflykt med skolan..




En helt vanlig vitsippa, men den bär med sig en liten historia. Det var nämligen ett barn på jobbet som gick och bar på denna lilla blomma en hel dag, bara för att få ge den till mig på eftermiddagen. Rätt gulligt va :).



 
Jens stämmer min gitarr. Skönt att man har en privatlärare :).




Mitt projekt idag, storstädning i badrummet. Observera att detta inte ens är halva badrummet. Så det tog en stund att få allt att blänka :). Men nu är det sååå fint !!!



Så, nu får det räcka för idag. Kanske återkommer lite senare..


/ M   A   R   I








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0