21:a Juli 2010, bröst och underbara vänner !!!

Tänk vad man kan bli varm i kroppen när man umgås med vissa människor, människor som betyder så oerhört mycket för än. Igårkväll var jag, Elin och Maria och hälsade på Caroline nere i stan. Man skulle kunna tro att vi umgås med varandra 24/7, för allt känns så otroligt bra tillsammans med dessa personer. Eftersom jag inte bor i samma stad längre så umgås vi väldigt sporadiskt, men när vi väl träffas är allt som förr. Vi skrattar, flamsar, skrattar lite till, flamsar och skrattar lite till. Dessa tre människor kan man lita på, man vet att dom finns där.....det är riktig vänskap...Och så kommer det alltid vara, vad som än händer. Kärlek till er ♥


Men i alla fall, kvällen hos Caroline var supermysig. Hon hade gjort en jättegod paj och vi andra hade köpt med oss en massa gotta. Så det gick ingen nöd på oss direkt :). Vi surrade gamla minnen, pratade framtid osv, måste också tillägga att halva kvällen gick åt att prata om bröst. Hur bh:ar ska sitta och vilken storlek osv man ska ha..tjejsnack deluxe :)... Tack tjejer för en fin kväll !!! Får även tacka för det fina kortet och innehållet jag fick av Elin och Maria med familjer, eftersom dom hade lånat lägenheten i stockholm. Tack !!!!


Idag blir det till att ta till andra åtgärder, för ikväll ska det nämligen intas starkare drycker hörde jag =). Det blir lite käk hemma hos Marie, för att sedan trippa ner på stan och inta någon trevlig uteservering. Om det finns någon vill säga ???????


Nej, nu blir det till att läsa lite ur min bok. Jag läser och läser, men den tar aldrig slut. Men snart så, och bra är den kan jag lova er :). Som sagt, det kommer recensioner om böckerna lite senare.



Det glömde jag !! Jag, Märtha, Anna och Lennie spelade minigolf på dagen också.







Mycket gotta var det som sagt.




Söta Elin.




Maria och Caroline (proffset) pratar bh:ar, som var kvällens huvudämne som sagt :)




Jag fick vara med på ett hörn också.


/ M A R I




Kommentarer
Postat av: Elin

TACk detsamma gumman!! :) Alltid lika mysigt när vi träffas. Får ta och dricka lite vin nästa gång tycker jag allt... :P hehe PUsss

2010-07-23 @ 11:03:02
URL: http://elinteresias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0