Sovmorgon !!

Men fy bubblan vad skönt jag har sovit i natt, nästan för skönt. Somnade ovaggad vid 23-tiden igår och vaknade upp i morse vid 08.45. Jag är utvilad och på ett glatt humör, det kan inte bli bättre :). Jag och Märtha har käkat en god frukost, skrattat och töntat runt som vi alltid gör. Men nu är Gäfvert på väg till frisören och jag ska strax hoppa in i duschen. Men jag måste bara checka läget på aftonbladet och ST först. Ett måse varje morgon !!!!

Ute är det dimma och några få minusgrader, det droppar från taken och fåglarna kvittrar. Ja, det är nästan så jag får lite vårkänslor. (Om det nu inte hade varit för den tjocka dimman). Det trodde ni inte att jag skulle ha mage att skriva va, efter sådana negativa inlägg jag gjort om vädret (kollektivtrafiken) på sista tiden. Men det finns hopp om en vår tydligen :).

Maria, tack för att du påminde mig att jag skulle kolla på Solsidan igår. Det var första gången jag såg det, och jäklar. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Klockrent :). Schaaaas....


Nej, nu ska jag läsa "tidningarna" så hej med er. / M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0