Nu är det fredagsmyyyyyys !!!

Vet ni, jag har nog aldrig sett fram emot en helg så mycket som jag har gjort den här veckan. Det tar på krafterna att inte veta om man kommer i tid på dagarna osv, blir jag sen? kommer jag ens till jobbet? kommer jag hem? när ska detta ta slut?? kommer det ordna till sig till i morgon?? Ja detta är några få frågor jag ställt mig själv den här veckan, varje dag. Så en utslagen Mari lämnade Lidingö vid 16-tiden i eftermiddag, men nu är kollektivtrafiken igång igen. Så nu ska jag bara njuta :).

Jag gick en sväng i Liljeholmen när jag ändå var i farten, köpte en klocka faktiskt. Har en klocka som jag gillar redan, men ni vet vad jag tycker om variation :). Jag fick dock inte med mig den hem, då urmakaren inte var där.(klockan var för stor, men dom lyckades inte ta bort länkarna) så jag ska hämta den på söndag. Jag visar en bild då. När jag kom hem möttes jag av ett renstädat hem, åh vad det är underbart. Sedan blev det middag och nu sitter vi i soffan och kikar på Lets Dance. Vi har dukat fram lite gotta också, det hör ju fredagar till :).

I morgon är det sovmorgon för Mari, jäklar vad skönt det ska bli. Längtar redan efter att få gå och lägga mig, jag gissar på att det blir natti redan efter Lets Dance. Men i morgon var det ja, jag och Märtha hade tänkt gå ut och käka och sedan vandra vidare för några goda drinkar någonstans. Det ska bli trevligt :). Annars är morgondagen oplanerad, men tvätta kanske jag skulle ta och göra. (?) 




Får jag lägga mig snart ????



Hm..nehepp..då töntar vi oss en stund i stället !!!!





Kommentarer
Postat av: Naima

Fredagmys, det bästa som finns :) Allt bra med dig?

Dessutom så kom jag fram till 10 sätt att få av med blind-date i min blogg :)



Kram // Naimaifinland

2010-02-26 @ 21:16:43
URL: http://naaimas.blogg.se/
Postat av: PEETRA

himla söt bild på dig i din header :D

2010-02-26 @ 23:28:04
URL: http://petralovisaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0