Oj oj, jag hinner inte !!!

Uscha vad jag stressar runt i dessa tider, nog för att stressen inte har ett smack med årets julklappar eller liknande saker att göra..Men det är däremot sjukt mycket som händer på jobbet nu istället, Julmarknad, Lucia, Nobelfest (idag), Julfest osv osv...det är mycket som ska förberedas och så. Därför har bloggen fått lida nu ett par dagar...Men eftersom det nu är helg så ska jag nog kunna bjuda på några inlägg. Det låter väl bra?? :)

Idag
hade vi Nobellunch på jobbet, vilket blev en succé måste jag säga. 100 barn satt som ljus under en god trerätters lunch...ingen började äta förrän alla var serverade, dom satt tålmodigt och väntade på att bli serverad, dom småpratade med dom närmaste vid bordet, lyssnade helhjärtat på när Kungen höll tal...Jag blev sjukt imponerad av dom alla....osv osv....Ja, vi alla var nöjda efteråt :).

Ikväll bär det av över till grannarna, jag är nämligen bjuden dit på Idolkväll :). - Det blir mysigt !!!!! Jag ska bara snabbt köra en sväng med dammsugaren och putsa mina egna fjädrar lite. Sedan tar jag min vinflaska och går över...tur att det är nära säger jag bara..hehe :).

Imorgon är det Julmarknad på Skansen och Barkarby Outlet med Gottfrid på schemat, det blir nog också hur bra som helst ska ni se. Nej, dammsugning var det.....vi hörs..


/ M A R I








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0