Jobb.Julmarknad.Träning.

Arbetsdagen har rullat på i vanlig ordning, vi har bara gjort massa mys med barnen idag och så kommer veckan fortsätta. Imorgon och på torsdag har vi heldagar med julpyssel nämligen och fredagen bjuder på ett julspel från årskurs 4. Kul jul hörrni :)

Fritids årliga Julmarknad gick av stapeln idag och det gick strålande....eller ja, det var mysigt och trevligt med så mycket folk i våra lokaler i alla fall. Att jag bröt ihop och började böla mitt upp i alltihop kanske vi inte ska nämna men som sagt, mysigt var det.

Träningen gick super från min sida idag, hoppas jag i alla fall. Det märker jag imorgon :). Men jag var taggad till tusen och lite ilska efter trubbel på jobbet gjorde nog att jag orkade kämpa liiiite extra på varje övning.

Nog om det hörrni !! Julen närmar sig och jag är fylld med varma känslor. Jag ser verkligen fram emot att få åka hem och rå om mina nära och kära i 12 hela dagar. Det ska bli underbart ♥ Jag saknar er ! Innan dess ska jag hinna med en trerätters middag med kollegorna på torsdag, glöggkväll hos Carolina på fredag, julklappsutdelning från chefen på måndag, träning onsdag, lördag, söndag, månad och tisdag....Ja, full fart. Så tiden innan jag ska åka till Sundsvall kommer gå i raketfart :) 

Nu ska jag läsa nya Friskistidningen...



Marie och Mari. (Pärlan och Mimmi)
Fick ett långt och fint mail från min bästa vän idag också, det är då jag inser hur mycket jag saknar henne. Blev nog lite rörd av dom fina orden också faktiskt, men det är ju min Pärla(n) vi pratar om. Så fina ord får man då vara beredd att ta emot. Tur att hon kommer hem snart ♥


/ M A R I




Kommentarer
Postat av: Jenny^^

SV: ååh okej, såg ut precis som hemmagjord glass :) hihi ögat lurar en ibland

2010-12-14 @ 21:36:17
URL: http://jennylovesyou.blogg.se/
Postat av: STYLE CRUSH

sv: åh tack snälla! :)

2010-12-15 @ 12:49:57
URL: http://malinronnquist.se
Postat av: Marcus

Jag skriver nästan aldrig mejl numera. Använder Facebook och dylikt istället :-P

2010-12-15 @ 13:01:16
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- vad brun du är :)

2010-12-17 @ 13:23:16
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0