Veckan började ju sådär måste jag erkänna !!

Jag som alltid brukar vara så positiv och sprudla av massa energi, men idag är jag faktiskt helt tom. Fick ett besked idag som jag inte tyckte var något vidare, har faktiskt tänkt låta det utebli här på bloggen av olika anledningar. Ni som är nära kommer få veta....låter som jag fått någon allvarlig sjukdom eller så, men fallet är inte så faktiskt. Men jag fick lite att tänka på i alla fall, och för den delen, massor att göra. Men ja, jag hoppas det löser sig och att jag går med ett leende på läpparna ur detta. Håll tummarna för mig !!!!


Något roligt ska jag berätta i alla fall, jag har varit med om något så sjukt roligt. Jag har åkt R.I.B-båt !!! Jag är farligt åkrädd, men detta var helt klart bland det roligaste jag gjort någonsin..Ni MÅSTE testa !!!!!!! Tre timmar ute till havs i cirka 60 knop var en frihet som heter duga kan jag lova er, shit !!! Jag måste göra det igen.... Vi stannade till i Sandhamn och käkade/fikade i en timme, sedan drog vi vidare med båten. Galet snabbt gick det :). Så ja, det var faktiskt värt varenda öre...... (bilder kommer)


Veckan som började idag bjuder på massa jobb och en trip söderut, träningen får vi inte glömma heller. Jag kom på idag att jag måste skaffa ett träningskort, snart tillåter inte vädret mina löprunder. Så ja, vilket gym ska jag sponsra ????


Medan jag tänker på vilket gym jag ska sponsra så passar jag på att göra av med massa pengar på räkningar och annat tråk.....





Sandhamn. Underbart ställe !!




Sandhamn.




Utsikt över från en liten strand på Sandhamn.




Sååååå mysigt.




Mamma, detta hade du gillat va ??




R.I.B-båt.




Snabbt gick det, sååå sjukt roligt.




Sjöräddningssällskapet var också på plats ;)




Då var tre timmar ute till havs avklarade.




Sexigt värre... planeten mars väntar besök :)



/ M A R I






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0