Per Gessle mfl. gjorde oss sällskap vid frukosten !!

" Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg, jag visslar hallå vid ett ringlande spår"

" Jag går och fiskar ååhh ååhh ååhh och tar en tyst minut, åker ut, ut och fiskar ååhh åhhh ååhh, en chans att andas in, andas uuut" 

" Schalalalalalalalaaaaaaa" 

Jag blir bara matt av att tänka på hur sjuka vi två är. (jag och Märtha alltså). Det blir bara värre och värre !! Om någon skulle se oss skulle dom omedelbart skicka in oss på någon sluten avdelning. Detta är ju skrämmande. Men förbannat roligt. Vi har sedan vi slog upp våra ögon (vid sisådär 08-tiden) gjort narr utav Per Gessle mfl, Per fick sig en rejäl omgång kan jag säga. Detta borde upplevas för att förstå hur roligt allt är, det går inte att beskriva med ord. Men vi skrattar så vi håller på att ramla av stolarna ibland. Antingen är vi sjuka eller så är det vårkänslorna som spökar, för båda är förjäkla glada och oförskämt positiva. För att inte tala om när vi sätter igång Skrattlägret med Örjan Lax, detta videoklipp får ju bara inte missas. " akta jag gör en klarinett utav lillhjärnan din", "I skratt I skratt". Om ni inte har sett detta så gå omedelbart in på youtube och sök på Örjan Lax. Förjäkla roligt är vad det är.... Nu ska jag göra något vettigt utav denna dag, kanske sjunga en trudilutt för grannarna. Vad säger ni " Jag sitter ensam kvar och hör varje tåg, visslar hallå vid ett ringlande spår" haha, jag dör. Hej på er, ha en bra dag.

I morgon blir det Gröna Lund, jag hoppas på att samma sällskap som i morse hänger med. Det är rätt kändistätt här hemma för tillfället :). Schalalalalalalaaaaaaaaaa





ha ha ha ha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0