Onykter av kaffe??? Glad Påsk i efterskott !!!!

Mm, jag har den känslan nu. Usch !!!! För mycket kaffe och dåligt intag av mat är ingen bra kombination, det känns dessvärre som jag har druckit två flaskor vin i stället. Vilket jag inte har, men blä vad jag mår illa. Kanske dags att käka lite helt enkelt. Nog om det, Glad Påsk lite såhär i efterskott får jag säga också. Mitt internet ville inte riktigt vara med ute i stugan, så därför har bloggandet uteblivit. Jag har i och för sig inte haft lust eller tid till det heller, men det var en bidragande orsak till det i alla fall. Jag och min kära familj har haft en supermysig helg vid vårat landställe...♥ Tänker inte ens rabbla upp vad vi har gjort, allt har helt enkelt varit toppenmysigt. Kärlek !!!

Nu är jag hemma i stan igen, så nu funkar allt som har med teknikens värld att göra. :). Marie åkte precis hem, efter att ha varit här på besök. Vi har suttit och hinkat i oss kaffe i några timmar, därav mitt illamående. Munnen har gått på oss i ett också, så snurrig och torr i munnen är jag.Kul. Men det var trevligt med besök i alla fall, som sagt, det är alltid lika trevligt att umgås med Marie. Nu sitter jag och inväntar dagens middag, som blir så enkelt som kycklingsallad. Det känns som att smalmat är något att börja inta efter den här helgen, bläää vad man äter under årets högtider. Skämmes banne mig !!!!!

I morgon bär det iväg hem till Stockholm igen, jag åker vid 12.30. Skönt att ha några timmar i Stockholm också, innan det är dags att kliva upp och jobba igen. Men som sagt, jag har haft en supermysig helg med min familj.

Jag har lite bilder att visa också, men dom laddar jag upp senare..

/ M





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0