Humlegården och Gamla stan !!!!

Måste börja med att säga att jag älskar mitt jobb..och det är en underbar känsla kan jag säga er !!! Dagen har varit helt underbar, men jag är mer än slutkörd för tillfället. Helt tom i huvudet och fötterna värker. Vi begav oss mot Humlegården vid 09.30, där stannade vi och lekte och käkade lunch. För att sedan fortsätta mot Gamla Stan, observera att vi promenerade från Humlegården till Gamla Stan. Det blir en bit, plus att man har massa barn att hålla koll på. På vägen stannade vi och kollade så att högvakten skötte sig och vi vinkade glatt till Drottningen också, som gled förbi i en blänkande merzedes :). När vi väl kom till Gamla Stan gick vi runt och kollade på olika byggnader och besökte några små butiker. Ett stopp för en välbehövlig glass gjorde vi också. Mysigt !!! Efter besöket i Gamla Stan skulle vi egentligen låta barnen åka upp i Katarinahissen, men den var tyvärr avstängd. Så vi promenerade upp för alla trappor i stället, upp till Söders Höjder. Där vi blickade ut mot den vackra staden :). Allt detta tog ett par timmar, så tänk er att klockan nu var 14.00. Då begav vi oss hemåt, efter en toppenbra dag. Alla var nöjda och glada under hela dagen. Såå underbart !! Efter 5 timmars äventyr var både vi vuxna och alla barn trötta i både fötter och huvud. Så ja, det är därför jag är helt slutkörd. Men ack en sådan härlig känsla !!!

Efter jobbet åkte jag och mötte upp Emma, för en fika vid Fridhemsplan. Det blev en snabb kaffe eftersom caféet stängde strax efter att vi kom dit, men det var mycket trevligt ändå. Fick också veta att en fest är inplanerad, så den 17:e ska jag och tjejerna slå klackarna i taket. Eller ja, vi skulle faktiskt socialisera oss på en lounge. Vuxenpoäng till oss :).

Efter en dusch och lite käk har jag landat i soffan, ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Sedan stupar jag nog i säng, gissar på att jag kommer somna innan jag lägger huvudet på huvudkudden. I morgon vankas det också utflykt, men det berättar jag mer om i morgon :).


Kommentarer
Postat av: Bitterfittan

jag tar det bara lugnt (: vad jobbar du med?

2010-04-07 @ 21:42:03
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: milkshake - lou

vad är det du jobbar med då? :D

2010-04-08 @ 01:06:12
URL: http://milkshake.blogg.se/
Postat av: milkshake - lou

svar: jaha, det låter roligt :) vad fin du är!

2010-04-08 @ 19:10:43
URL: http://milkshake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0