Det är väl mer synd om grannarna ????

Vilken dag, den har verkligen gått till historien men den har ändå varit förbaskat bra. Hur nu det går ihop?? :). Förmiddagen bestod av massa slapp och umgänge med Märtha, eftermiddagen/kvällen har bjudit på en hel del. Vi tog först en sväng till Kungens Kurva för att inhandla två julstjärnor, som såhär i efterhand nästintill tagit livet på oss båda.(det blev en oplanerad liten julgran också). Efter KK blev det Nacka Forum där vi gick runt och fönstershoppade, ja det funkar det också :). Vi hann med en kaffe på Barista också, innan vi begav oss mot Ica Maxi, där glödlampor till julstjärnorna skulle inhandlas. Trodde vi ja, för dom jävla glödlamporna passade inte. Så vi fick ta en sväng om på OK också, där vi fint packade upp ena julstjärnan för att testa. Jag menar, orka köpa fel glödlampor....igen....!!!!! Men inte nog med det, när vi väl packade upp den jävla julstjärnan råkar vi ta sönder den. Jag visste inte om skulle skratta eller gråta, men vi bet ihop och gasade hemåt. Hur fel kan det bli ??? Vi testade att laga den stjärnan som gick sönder, med lim men det gick inge vidare så den fick åka ner i kartongen igen......Allt slutade lyckligt tillslut, för nu är ena julstjärnan på plats och den liiiilla granen är pyntad och pryder våran tv-bänk utmärkt. Håll i er, för det kommer bilder längre ner..Det ni ;).


Rubriken kanske ni undrar varför den är som den är, men det ska jag ta och berätta för er. Märtha hävde ur sig världens kommentar idag som jag aldrig kommer glömma. Trodde jag skulle dö av skratt där ett tag..såhär var det: Jag stod och bytte om i vardagsrummet, av alla rum. Varför vet jag inte, men det bara blev så. Märtha spatserar förbi och jag ber fint om ursäkt att jag står halvt påklädd. På någon sekund säger Märtha, "Det är väl mer synd om grannarna". Kan väl i era öron låta lite nervärderande kanske, men med hennes ironiska ton och hennes ironiska leende blev allt så jävla roligt. Skitkul var det i alla fall, kanske dötråkigt för er. Vad vet jag ?!?!


Nu sitter vi säkert i soffan i alla fall... och så förblir det resten av kvällen !!
Här kommer bilderna jag lovader er ovan....;




Dags för lördagsmiddag...



..Gorgonzolabiffar, gorgonzolasås och potatisgratäng.



Vardagsrummet, det är här jag hänger på kvällarna :)



Vår otroligt söta gran..Visst är den fantastisk??? :)



Den fina justjärnan fick plats i vardagsrumsfönstret, så fint så :)



En julkrans på dörren, någon liten tomte och lite julmusik så är ju allt komplett. Men det får vi fixa en annan dag, för nu ska här slappas innan det är dags att sova.. Hej på er / M

Kommentarer
Postat av: Matte Nilsson

Vad fint du bor!:)

2009-12-22 @ 23:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0