Sommartider hej hej !!!!!!!

Just den känslan fick jag igår, när jag satt utanför Nina och Ante igår kväll. Grillen är tänd, solen skiner, ölen står välkyld på bordet, folk är galet positiva och suget efter lite kubbspel är väldigt stort. (blev dock inget kubbspel igår). Men i alla fall, detta är då banne mig sommar. Håller ni inte med mig?

Som sagt, jag var hos Ante och Nina igår kväll. Cicci, Martin, Marcus och Fanny var med oss också. Eftersom jag åt en så stadig lunch igår så var jag fortfarande proppmätt när det vankades grillning, så jag avstod faktiskt att grilla. Men trevligt hade jag ändå....  När maten var intagen, ölen var uppdrucken begav vi oss in för lite efterrätt.. Nina hon kan, hon testade nämligen något nytt igår. Som var sååå gott. Tack !!! Ni får se en bild senare...När efterrätten var slut drog vi fram Guitar Hero och lirade lite, och jag gjorde min debutspelning. Som förövrigt gick åt skogen..hehe..(skitsvårt ju)....Vid 23-tiden begav jag mig hemåt, och slocknade innan jag hann lägga mig på huvudkudden.. Tack för en trevlig kväll !!!!

Nu har jag precis vaknat, shit det blev en lång sovmorgon för min del. Inte likt mig..men men... Ska göra mig lite frukost strax, sedan skulle familjen Eriksson/Hammarström komma förbi, dom var tydligen ute på en cykeltur hela familjen. Gulligt =)..... 

NU: Frukost....

Återkommer later... / M

Kommentarer
Postat av: hanna

svar: man tackar! :D ja, snart är det sommar! :) kram

2009-05-24 @ 12:48:31
URL: http://hnnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0