Äntligen Hemma....

Just precis vad mina känslor säger, samt tv-programmet jag kollar på. Klädkammaren verkar ju bli väldigt bra i alla fall... Gee mig =). Annars föredrar jag Bygglov eller Room Service.  Vilket tycker ni är bäst ?!


Vissa dagar skulle man bara vilja dra något gammalt över sig. Idag har varit en sådan dag, jag har i och för sig varit på jättebra humör,  men när saker och ting inte går som jag vill. Eller när inte barnen lyder, så blir jag galen.  Det har varit en riktig tisdag med andra ord.... (tisdagarna brukar alltid sluta i kaos). Men jag överlevde, och nu har jag stillat min kaotiska känsla i kroppen med lite shopping :D..


Det blev en jacka från Bik Bok och filmen Twilight.... Visar bild på jackan vid ett senare tillfälle...


Jag förgyllde Elise´s kväll också. Jag träffade nämligen Madelene och Elise på Birsta, och gissa vart fröken Elise ville. Jo, till Lekplaneten såklart. Vi började där, och Elise visste genast vad hon ville ha. Spelkulor. Men, Madelene nekade köpet eftersom Elise precis fått en ny skrivbordsstol.   Det var då moster Mari hoppade in,  spelkulor var det ju självklart att hon skulle få :).  Ni kan ju gissa vem som hoppa jämfota där inne.. hihih :P.. Jag är kvällens hjälte :) :).....


Det finns ingen bättre glädje, än när ett barn visar det...... ♥



NU:  Kvällsfika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0