Ni får kalla mig lat....

...men det skiter jag fullständigt i !!!! Jag sa ju tidigare, att jag inte skulle göra ett skit idag. Eller ja, " ta det lugnt innan festligheterna började" om jag ska ta det ordagrant. Och lugnt har jag tagit det,  har legat i sängen till nu. - Nej, jag har inte sovit :). Jag har kollat på tv och funderat över livet. Sånt där man bara måste få göra ibland. Kom dock inte fram till något vettigt, ha ha. Men tänkt har jag ju gjort nu i alla fall :). 

Solen tittar fram bakom molnen, det är ca 7 plusgrader och jag inser mer och mer för var minut som går, att våren faktiskt kommer att hitta till Sundsvall i år  :).

Lina, en tjej jag gick tillsammans i gymnasiet med ringde nyss, och gissa om jag blev förvånad, men väldigt GLAD ?!. Vi har inte pratat med varandra på år och dar känns det som. Men lilljäntan meddelade mig att hon också skulle med ut ikväll, och det tyckte jag var mer än rätt :). Kvällen ser ut att kunna bli toppen !!!!

Märtha, tack för tipset !!! Min stockholmsjänta tipsade mig om ett Rosévin för några veckor sedan, och jag var inte sen med att testa. (provsmakade för någon helg sedan) Och såhär i efterhand kan jag inte annat än att rekommendera det till er andra också :). Sååå gott !!!! Tack !!!!! Rotari är namnet, och ser ut såhär;


(detta ska jag smaska på ikväll)

Tooodelooo på er, nu ska hoppa in i duschen och göra mig ren och fräsch. Ska inte iväg förrän vid 19-tiden, men då är ju duschen avklarad i alla fall :). Hej sålänge...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0