Freeeedag =)

Vilken dag !!!! En helt galet bra dag :). Började jobba 07.30 och slutade 16.00. All personal har varit på plats idag, så rutiner och grupparbeten med barnen som vi vanligtvis gör några dagar i veckan har kunnat avverkas. Äntligen !!! Att jag har varit på superhumör hela dagen gjorde saken ännu bättre. Plus att vi blev bjuden på en god kaka av en förälder :P.

Nu har jag precis avnjutit en god middag här hemma, idag serverades det Fläskfilé i sweet and sour sås, ris och en stor sallad till det.. Vi började med en toast också :). Om en stund blir det kaffe och mammas äppelpaj och vaniljsås. Jag får ta en långpromenad sedan tror jag =).

Senare ikväll, närmare bestämt vid 20.30 ska jag befinna mig hemma hos Cicci. Jag, Gabbi, Nina och Cicci ska ha filmkväll :). Det blev med andra ord ändrade planer, för jag skulle ju egentligen åka till Hudik. Jag åker dit i morgonbitti i stället.


Vad gör ni ikväll ?! Ska ni se finalen i Let´s Dance !?! Vem tror ni vinner ?!


 

"Can you keep a secret, can you keep a secret...Iiiiim in looooove with you"(Malena Ernman - La Voix) Ha ha. Jag och Anna, min ena arbetskamrat har gått och gjort en parodi på den låten heeela dagen, plus gjort fula moves. Mia som också jobbade med oss idag bad oss hålla tyst efter några gånger :P. Ha ha.. Men vi körde på ändå, såååå jäkla roligt !!!!!! (svårt att förstå hur skoj det var kanske, eftersom ni inte såg oss :).


Kommentarer
Postat av: cicci

kan tänka mig ändå hur kul det var haha

2009-03-27 @ 22:18:09
URL: http://lookatmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0