Finbesök !!!

När jag kom hem efter jobbet vid 13-tiden kastade jag på mig andra kläder och gjorde mig iordning för en trip till stan, med mamma och Elise. Elise är nämligen här på besök ikväll/inatt, hon har som många andra sportlov denna veckan så hon ville så gärna sova över här en natt. Självklart får hon det, och det passade perfekt idag då mamma är ledig i morgon och jag kommer hem vid 14-tiden. Men i alla fall,  på stan hade vi fått i uppdrag av syster Madelene att shoppa nya kläder till Elise.  På cirkus 1,5 timme hade vi shoppat Jeans, långkalsonger, en långärmad tröja och en tuff t-shirt. Plus att jag hade en tunika här hemma (från Zara i Paris) som också den var till Elise. Gissa vem som var nöjd/stolt efter besöket på stan ?! :)  Innan vi tog bilen hem hoppade vi in på "Filmkväll" och hyrde tre filmer (Bratz, Den magiska leksaksaffären och Eviga ögonblick), två till Elise och en till mig. Så ikväll har vi myst i soffan med en utav filmerna (Bratz), plus lite gotta. Fast det inte är lördag :P.........








......
Nu sover Elise (efter att ha somnat på ett ögonblick), så nu har jag duschat och plockat undan lite här hemma. Det är så mysigt när mina syskonbarn är här på besök. Me like :).   Innan det är dags för sängen blir det lite tv-tittande. Något skoj som visas ?!


Detta fick jag med mig hem från stan, ett måste inom en snar framtid insåg jag idag när jag såg att utväxten var grotesk.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0